pc açılmıyor fan dönüyor bip sesi ile ram ve ekran kartı hatası veriyor anakart p5pl2 e
@MuratTheFounderOfGariban
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bios pilini çıkar 5 10 dakika bekle geri tak sistemi aç açılır.pc açılmıyor fan dönüyor bip sesi ile ram ve ekran kartı hatası veriyor anakart p5pl2 e
hocam denedim olmadı önceden denedimBios pilini çıkar 5 10 dakika bekle geri tak sistemi aç açılır.
10 15 dakika dene o zaman oc sonrası yapıyor ise bios sıfırlamak kesinlikle çözer.hocam denedim olmadı önceden denedim
hocam denemediğim yöntem kalmadı galiba bi dahakinde olmadıysa daha uzun süreli denedim yine olmadı ram çıkarıp da yaptığımız vardı denedim yine olmadı biraz acayip gelebilir ama elimde p5pl2 var bios çipini alıp taksam veya aynısını bulsam çalışır mı10 15 dakika dene o zaman oc sonrası yapıyor ise bios sıfırlamak kesinlikle çözer.
valla olabilir ama olmayabilir de kesin bir şey diyemem. clr cmos var mı anakartındahocam denemediğim yöntem kalmadı galiba bi dahakinde olmadıysa daha uzun süreli denedim yine olmadı ram çıkarıp da yaptığımız vardı denedim yine olmadı biraz acayip gelebilir ama elimde p5pl2 var bios çipini alıp taksam veya aynısını bulsam çalışır mı
jumper ile yapılan mıvalla olabilir ama olmayabilir de kesin bir şey diyemem. clr cmos var mı anakartında
Evetjumper ile yapılan mı
onunla sıfırlamayı dene bi. Ramleri çıkar tak yapmayı da deneyebilirsin denemediysen
peki acaba o bip seslerini kayıt edip burada paylaşırmısınız kaç uzun kaç kısa bip sesi varpc açılmıyor fan dönüyor bip sesi ile ram ve ekran kartı hatası veriyor anakart p5pl2 e
1uzun 3kısa sonra 3kısapeki acaba o bip seslerini kayıt edip burada paylaşırmısınız kaç uzun kaç kısa bip sesi var
knkm dediğin gibi ram ve ekran kartın arızalanmış ama bence bi başka anakartta dene1uzun 3kısa sonra 3kısa