Nippon mania store güvenilir mi?

SiracK

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar telefonuma kılıf alcaktım instagramda karşıma böyle bi site çıktı sizce güvenilir mi? güzelde kılıfları var hoşuma gitti.

Arkadaşlar telefonuma kılıf alcaktım instagramda karşıma böyle bi site çıktı sizce güvenilir mi? güzelde kılıfları var hoşuma gitti.
Knk değil ben aldım 10 dolar klıfa ödedim normalde 170tl diyorsu üstüne 45euro ödedim sebebi ise abone olmuşum onlara öyle bir şey yok satın almanın yanında abonelikte varmış öyle diyolar 9 gündür gelmedi bekliyorum

Knk değil ben aldım 10 dolar klıfa ödedim normalde 170tl diyorsu üstüne 45euro ödedim sebebi ise abone olmuşum onlara öyle bir şey yok satın almanın yanında abonelikte varmış öyle diyolar 9 gündür gelmedi bekliyorum
Knk ben de aynı olayı yaşadım bi çözüme ulaştı mı? Seninki.

Kankalar lanet yerden ben de kılıf aldım 100 TL diyordu 300 çektiler hadi dedim lanet olsun. Aldık bikere sonra da 50 dolara vip üye yapmışlar güya benim onayım olmadan. bankayı aradım kart bilgilerimin kopyalandığını söylediler, Kartı kapattık. işlem itirazı yapın bir an önce ve kartınızı kapatıp yenileyin. daha fazla çekebileceklerini belirtti banka. İtiraz işleminden sonuç bekliyorum şu anda.

Knk adamlar site yi kapattı üsü e insrayıda kapatmışlar yapcak bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk adamlar site yi kapattı üsü e insrayıda kapatmışlar yapcak bir şey
Ama tam yapmışlar helal olsun binler ce insanı kandırmışlar

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Knklar gelidi bugun kargo 70tl kargo ucreti verdim kaliteli deyil *** stiker yapistirmislar gibi

Knk alaydın ya bari okadar 1600tl para vermişin ben aldim ama okadar iyi deuil
Kankalar lanet yerden ben de kılıf aldım 100 TL diyordu 300 çektiler hadi dedim lanet olsun. Aldık bikere sonra da 50 dolara vip üye yapmışlar güya benim onayım olmadan. bankayı aradım kart bilgilerimin kopyalandığını söylediler, Kartı kapattık. işlem itirazı yapın bir an önce ve kartınızı kapatıp yenileyin. daha fazla çekebileceklerini belirtti banka. İtiraz işleminden sonuç bekliyorum şu anda.

Kargolarınız kaç günde geldi bende aldım ve 24 gündür kargom yolda gözüküyor.

Hangi galaksiden geliyormuş kargo?
Knk aralık ayında sipariş vermiştim 3 gün önce teslim aldım. Yani 4 ayda elime ulaştı 4 ay beklemek isterseniz alabilirsiniz yoksa değmez ayrıca dedikleri gibi satın alımdan sonra tekrardan kartımdan para çekmeye çalıştılar. Fakat çekemedikler mail ile ulaştım para çekilmeye çalışıldı diye. Parayı alamadıkları için maillerime dönüş bile yapmadılar.

Geri