KasapBey
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,213
Sizin kedi evi sahiplenmiş gibi hocam. Dikkat et kira falan isterEvdeki kediye vermek için alan biri olursa diye dedim bu mamalar kimyasaldan başka bir şey değil
Sizin kedi evi sahiplenmiş gibi hocam. Dikkat et kira falan isterEvdeki kediye vermek için alan biri olursa diye dedim bu mamalar kimyasaldan başka bir şey değil
Somonlu seviyor kedilerAlıntıyı görüntüle
Bu nasıldır acaba ?
Sizin kedi evi sahiplenmiş gibi hocam. Dikkat et kira falan ister![]()
Umarım uyuyorlardıruyuyorlar
Allah uzun ömürler versin inşallahMalesef öyle kafasına göre yatağıma falan geçip orada uyuyor evin ortağı oldu
Yavru kedi için yaş mama var mı? Bizimki 2 aylık oldu kuru mama yemiyor.
Sürekli yaş mama hem kedi açısından sıkıntılı hem de koku bırakmaya başlar kedi. Yavru kediler için royal canin marka öneririm yememeye devam ederse hafif ıslatıp verebilirsiniz.Yavru kedi için yaş mama var mı? Bizimki 2 aylık oldu kuru mama yemiyor.
AminAllah uzun ömürler versin inşallah![]()
3 gün önceki foto bu reis her sabah bekliyolar merak etme yani jsjdjdUmarım uyuyorlardır
Royal, purina gibi markalar çok kötü hepsi kimyasal doğal değil etli olanında doğru düzgün et bile yok tatlandırıcı falan var ve çok pahalıSürekli yaş mama hem kedi açısından sıkıntılı hem de koku bırakmaya başlar kedi. Yavru kediler için royal canin marka öneririm yememeye devam ederse hafif ıslatıp verebilirsiniz.
Yetişkin kedilerim için hills alıyorum ben de. Yavruyken mama yemiyordu royal canin kitten mamasını veteriner önerisi üzerine almıştım ondan sonra kuru mamaya alışmıştı kedilerim.Royal, purina gibi markalar çok kötü hepsi kimyasal doğal değil etli olanında doğru düzgün et bile yok tatlandırıcı falan var ve çok pahalı
Kurunun üstüne yaş mama döküp yediriyorum zaten. Pilav üstü kuru yer gibi mama yiyor. Yaş olmayınca kendini aç bırakıyor resmenSürekli yaş mama hem kedi açısından sıkıntılı hem de koku bırakmaya başlar kedi. Yavru kediler için royal canin marka öneririm yememeye devam ederse hafif ıslatıp verebilirsiniz.
O dediğiniz şey mantıklı ben kediye 3 aya kadar şırınga ile laktozsuz süt et suyu vs karıştırıp verdim sonra yaş mama büyüyünce nd'ye geçtimYetişkin kedilerim için hills alıyorum ben de. Yavruyken mama yemiyordu royal canin kitten mamasını veteriner önerisi üzerine almıştım ondan sonra kuru mamaya alışmıştı kedilerim.