Red Switch - Blue Switch

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Merhaba mekanik bir klavye satın alıcam odam da tek yaşıyorum yan odam da kardeşim var ve geceleri oyun oynamasamda bilgisayar başında duruyorum sizce hangi switch almalıyım iki markayı da kullanan arkadaşlar cevap verebilirmi? Bazı yorumlar ilk başlarda blue switchin güzel ama 2-3 ay sonra çok kötü olduğunu söylüyorlar ama o çıt çıt ses güzel geliyor tabi canlı dinlemek de lazım ayrıca 300-500 lira arası klavye önerilerinizi de bekliyorum.

Merhaba mekanik bir klavye satın alıcam odam da tek yaşıyorum yan odam da kardeşim var ve geceleri oyun oynamasamda bilgisayar başında duruyorum sizce hangi switch almalıyım iki markayı da kullanan arkadaşlar cevap verebilirmi? Bazı yorumlar ilk başlarda blue switchin güzel ama 2-3 ay sonra çok kötü olduğunu söylüyorlar ama o çıt çıt ses güzel geliyor tabi canlı dinlemek de lazım ayrıca 300-500 lira arası klavye önerilerinizi de bekliyorum.
dostum tavsiyem o zaman red al blue sesi çok güzel fakat bir süre sonra alışırsın ve sürekli ses çıktığı için gıcık olursun red al

Gamepower Saber öneririm, fiyatına göre gayet güzel. Red Switch almanı tavsiye ederim, Blue bi' yerden sonra insanı bayıyor.

550ye g410 Atlas var ama İngilizce klavye

Kesinlikle Red switch öneriyorum. GamePower Ogre RGB Red Switch kullanan birisi olarak söylüyorum ki Red Switch bile bence biraz fazla sesli, Blue Switchi düşünemiyorum.
Bu klavyeyi öneririm.

Blue switch kullanıyorum (Rampage KB-R18),
Geceleri herkes rahatsız oluyor sesten,
Bir süre sonra baş ağrıtıyor
Bir daha klavye alırsam kesinlikle red switch alırım.Sesi ilk başlarda güzel gelse de bir süre sonra rahatsız etmeye başlıyor.Oyun oynamasan bile geceleri yazı yazarken insan ister istemez ''birileri uyanacak mı ?'' gibisinden tedirgin oluyorsun ve ses senide rahatsız ediyor etmese bile o tedirginlik yetiyor.

Herkese çok teşekkürler şuan gidip red switch gamepower saber almaya gidiyorum.

Aldım beyler çok sessiz bu blue da çok sesli Red aldım ama o çekilmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,545
Üyeler
198,990
Son üye
Abdllsnl440

Geri