OC Edition Farkı Nedir?

Stingraiy

80+
Reaksiyon skoru
3
Öncelikle yeterli bilgiye sahip olmadığım için bu konuyu açıyorum. Overclock Edition ekran kartlarının farkı nedir ? İllaki overclocklu halde mi çalışırlar yardım plz.

Anakart değil ekran kartıdır hocam o

OC Edition Ekran Kartları fabrikadan Overclocklu geliyor.

Fabrika çıkışı overclock yani hız aşırtma yapılmış, çekirdek ve bellek hızları arttırılmış versiyon demek ve anakartlar için değil ekran kartları içindir o :D

Overclock işlemci çekirdeklerinin frekansını artırmak. Tabi anakartın destekliyorsa.

Anakarta oc ibaresi görmedim ama ekran kartı vb parçalarda oc yaptığında garanti devre dışı olur onlar fabrikada oc li bir şekilde çıkıp kullanıcıya sunuluyor

Çekirdek hızı fabrika çıkışlı arttırılmış oluyor referans modellere göre

Direk fabrika çıkışı OC ile geliyor performans olarak daha iyi oluyor.

Fabrika çıkışlı olarak OverClock'lu gönderiliyor. Bellek hızları arttırılıyor. Normal kartlara göre biraz daha performanslı çalışıyorlar

Öncelikle yeterli bilgiye sahip olmadığım için bu konuyu açıyorum. Overclock Edition ekran kartlarının farkı nedir ? İllaki overclocklu halde mi çalışırlar yardım plz.
fabrika çıkışlı olarak hızı arttırılmış şekilde gelirler firmalar arttırdığı hıza bağlı olarak soğutmada farklılıklara gidebilirler

OC Edition olması o ekran kartının MHz değerlerini yükseltip daha iyi FPS vermesini sağlar. Ama daha çok ısınacaktır.

Geri