Ets 2'de ibreler kaliteli olsun istiyorum

Sİstem baya düşük i5 3470 yada i7 3770 alabilirsen ekran kartınıda en kötü bi rx570 yada gtx1660 falan yapabilirsen akar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1050 2 gb 1050ti 4 gb ancak bulaşma derim onun yerine üstüne koyup nvidia bakıyorsan eğer 1660 al derim
Parasını sen vercen sanki 1660 al diyorsun ayrıca 1050 ets gibi oyunlara gayet yeterli.

Belirttim zaten i7 3770 yanınada gtx 1050 falan almayı düşünüyorum diye.
Konuyu okumamıştım :) ancak 1050 yerine 1650 veya 1660Super/Ti falan bak nvidia nezdinde amd kanadında rx580 8 gb yada 570 8 gb bakabilirsin

Parasını sen vercen sanki 1660 al diyorsun ayrıca 1050 ets gibi oyunlara gayet yeterli.
Sen şimdi bana niye çıkışıyorsun ??? 1660 lar 2.5-3k civarına bulunabiliyor ayrıca amd bakarsada rx580 falan rahat bulur 2k ya

Konuyu okumamıştım :) ancak 1050 yerine 1650 veya 1660Super/Ti falan bak
Hocam para olsa keşkede yok işte.

Mükemmel bir sistem olur ets 2 yi her türlü ayarda oynatır şimdilik sana o sisteme fazla yüklenmemelisin benim öyle bir sistemim vardı oyunu zor açıyordu en sonunda işlemci öldü kısa zamanda söylediğin sisteme geçmene öneririm yıl başı zamları gelmeden
Zaten şuanlık Windows 7 yükledim daha rahat kullanabilmek için ets 2'yi hiç açmiyordu artık 40 fps oyniyabiliyorum.

Zaten şuanlık Windows 7 yükledim daha rahat kullanabilmek için ets 2'yi hiç açmiyordu artık 40 fps oyniyabiliyorum.
kaç k vericeksin ki 1050 ye söyle ona göre başka birşeyler bakalım o bütçelere

Konuyu okumamıştım :) ancak 1050 yerine 1650 veya 1660Super/Ti falan bak nvidia nezdinde amd kanadında rx580 8 gb yada 570 8 gb bakabilirsin

Sen şimdi bana niye çıkışıyorsun ??? 1660 lar 2.5-3k civarına bulunabiliyor ayrıca amd bakarsada rx580 falan rahat bulur 2k ya

Adamın öyle bir sisteme verebileceği bir para olsa zaten ilk de 1050 değil 2060 bile söyler dimi

Kanka 1100 TL ye gtx 1050 var linkini atiyim mi?

kaç k vericeksin ki 1050 ye söyle ona göre başka birşeyler bakalım o bütçelere
Hocam 2. elini 2 bine ya falan buldum ortalama o civarlarda.

Adamın öyle bir sisteme verebileceği bir para olsa zaten ilk de 1050 değil 2060 bile söyler dimi

Kanka 1100 TL ye gtx 1050 var linkini atiyim mi?
Olur.

Arkadaşlar Ets 2'de ibreler net olsun istiyorum ama bu grafik ayarı olan ölçeklemeye bağlı, ölçeklemeyide yükseltemiyorum çünkü bilgisayarım'ın gücü yetmiyor. Ölçekleme'yi yükletmeden ibreyi nasıl kaliteli bi hale getirebilirim?
Ets 2 HD Gauges diye aratıp sana uygun olanı kurup kullanabilirsin.

Hocam 2. elini 2 bine ya falan buldum ortalama o civarlarda.

Olur.
https://shbd.io/s/nIS9ywcP buyur knk tertemiz sıkıntısız aşırı ucuz param güvende ile satıyor bütçene uygun gidip yüksek kart alırsan o arkadaşın dediği gibi rx bilmem kaç psu da yükseltmen gerekicek.

Hocam bu sadece belirli tırlar için. Oyuna daha yeni başladım tırım yok böylede bi problem var.

İşlemciyle ekran kartı iyi değil modla ne olabilir en fazla işlemci veya ekran kartı zorlanıp bozulur sonra

Geri