erayisteya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 315
Arkadaşlar merhaba, Google Chrome'u nasıl eski görünümüne kavuşturabilirim? Eski dediğim 2015 2016 civarlarındaki görünümü.
temalarda illaki vardır hocam buradan bakabilirsinizArkadaşlar merhaba, Google Chrome'u nasıl eski görünümüne kavuşturabilirim? Eski dediğim 2015 2016 civarlarındaki görünümü.
https://chromewebstore.google.com/d...back-t/jammgopjmlachkjhifkdjccbphdcapei?hl=tr tema olarka bunu kullanabilirsinArkadaşlar merhaba, Google Chrome'u nasıl eski görünümüne kavuşturabilirim? Eski dediğim 2015 2016 civarlarındaki görünümü.
Hocam bu yeni sürümlerde çalışmıyor.https://chromewebstore.google.com/d...back-t/jammgopjmlachkjhifkdjccbphdcapei?hl=tr tema olarka bunu kullanabilirsin
Yok hocam 1 tane var oda çalışmıyor son sürümlerde.temalarda illaki vardır hocam buradan bakabilirsiniz
![]()
Chrome Web Store
Tarayıcınıza yeni özellikler ekleyin ve göz atma deneyiminizi kişiselleştirin.chrome.google.com
arkadaşın attığı bende çalışıyor hocamHocam bu yeni sürümlerde çalışmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam 1 tane var oda çalışmıyor son sürümlerde.
bende bilmiyorum hiç denemedimHocam bu yeni sürümlerde çalışmıyor.
bende yaptımda açık tema kullanamayacağım için saldımarkadaşın attığı bende çalışıyor hocam
bende çalışıyor hocambende bilmiyorum hiç denemedim![]()
Bendede çalıştıbende çalışıyor hocam
Bende çalışmıyor hocam bilmiyorum. Windows 7 kullaniyorum belki ondandır Windows 7 de Google'ye yeni güncellemeler gelmiyor.arkadaşın attığı bende çalışıyor hocam
win 7den dolayı hocamBende çalışmıyor hocam bilmiyorum. Windows 7 kullaniyorum belki ondandır Windows 7 de Google'ye yeni güncellemeler gelmiyor.
Hocam peki googlenin (2015 falan)eski sürümünü yüklesem yeni uzantıları nasıl kurabilirim? Bazı uzantılar eski sürüm google desteklemiyorda.win 7den dolayı hocam
denemeniz lazım hocam hangisini destekliyorsa onu kurunHocam peki googlenin (2015 falan)eski sürümünü yüklesem yeni uzantıları nasıl kurabilirim? Bazı uzantılar eski sürüm google desteklemiyorda.
Hocam hepsi 88 yani 2021 destekliyor.denemeniz lazım hocam hangisini destekliyorsa onu kurun