Pc toplayan adam çiftlikbank benzeri dolandırıcılık

mtahaa

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar ben bu pc toplayan adamın sitesinden bilgisayar aldım. Ve bana 11 gün teslim edilecek denmesine rağmen tam 25 gün geçti ve ben ulaşamıyorum discorddaki adminleri adminliği bıraktı. Bu cedkan isimli arkadaş çiftlikbank Mehmetin yaptığını yapıyor. Önce bir kaç ay güzel pcler toplayıp insanların güvenini kazanmış son 2 ve 3 aydır 8-10 civarı kişi bende dahil haberim oldu. Bir kaçına ne bilgisayar göndermiş nede paralarını vermiş. 2 kişiye sadece ekran kartsız kasa göndermiş acil yayın bu olayı daha önceden gönderdiği bilgisayarlar üzerinden hala pc satıyor. Ben yandım siz yanmayın.Tavsiyelerinizi bekliyorum

Ekler

• IMG_20231224_180927.jpg
    IMG_20231224_180927.jpg
    66.3 KB · Hit: 322
Merhaba arkadaşlar ben bu pc toplayan adamın sitesinden bilgisayar aldım. Ve bana 11 gün teslim edilecek denmesine rağmen tam 25 gün geçti ve ben ulaşamıyorum discorddaki adminleri adminliği bıraktı. Bu cedkan isimli arkadaş çiftlikbank Mehmetin yaptığını yapıyor. Önce bir kaç ay güzel pcler toplayıp insanların güvenini kazanmış son 2 ve 3 aydır 8-10 civarı kişi bende dahil haberim oldu. Bir kaçına ne bilgisayar göndermiş nede paralarını vermiş. 2 kişiye sadece ekran kartsız kasa göndermiş acil yayın bu olayı daha önceden gönderdiği bilgisayarlar üzerinden hala pc satıyor. Ben yandım siz yanmayın.Tavsiyelerinizi bekliyorum
dava aç ve soğuk su iç hocam geçmiş olsun

Bu isimdeki site için gereksiz güven.

Kredi kartını aldığın bankaya chargeback için bir danış.

bile bile lades yapmışsın sitenin ismin de bile hayır yok bilindik markalar bitti zaten bu adama kaldın aferin sana tebrik ederim.

Yine bu ve bunun gibi bir kanalın övdüğü bir siteden rx6700 aldım (5000₺) o zamanlar 6000 6500 dü adam dolandırıcıydı iade istememe rağmen oyalamıştı en son işçi yok cenaze var diyince hemen bankayla görüştüm 2 ayda para verildi. Demem o ki güvenilir satıcı dan almazsan uğraşırsın.

madem harcayacak paran var neden sallamasyon bir sitede harciyorsun ki guvenilir adi sani duyulmus siteler 10 kat fazla mi para istiyor sanki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,289
Üyeler
190,722
Son üye
Mehmet yılmaz akçiçek
Geri