1000 TL Oyuncu Mouse Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1000
Merhaba bütçem 1000TL bu fiyat bandında kablosuz oyuncu faresi yoktur diye düşünüyorum fakat indirime düşen bir model olabilir varsa lütfen benimle paylaşınız ayriyetten aklımda bir model var 🔗 linkide burada 🔗 bu tür mouselar elime oluyor ve kablosuz varsa çok iyi olur yoksa da kablosuzz önerilerinizi bekliyorum. (bütçeyi biraz aşabilirsiniz)

Var canım neden olmasın

Var canım neden olmasın

Peki hızlımı e-spor ile uğraşıyorum kesinlikle donma kasma hiçbir sorun olmamalı mouse'ta ve bu firma güvenilir mi?

Bunu alma işlemcisi biraz kötü gecikme olur sıfır gecikme istiyorsan kablolu olarak Pulsar xlite veya kablosuz olarak dareu a950pro alabilirsin
a950 pro dada aynı işlemci var gözüküyor hocam nasıl kötü

Merhaba bütçem 1000TL bu fiyat bandında kablosuz oyuncu faresi yoktur diye düşünüyorum fakat indirime düşen bir model olabilir varsa lütfen benimle paylaşınız ayriyetten aklımda bir model var 🔗 linkide burada 🔗 bu tür mouselar elime oluyor ve kablosuz varsa çok iyi olur yoksa da kablosuzz önerilerinizi bekliyorum. (bütçeyi biraz aşabilirsiniz)
Bu konuyu bende açıcaktım, Logitech g502 hero düşünüyorum, birkaç konu inceledim dareu a950 pro yu çok öven var, ben pek anlamıyorum, g502 ye göre çok dümdüz ışıksız basit bir model gibi duruyor neden bu kadar çok övülüyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,057
Üyeler
187,284
Son üye
cadokece
Geri