redmi note 8 şebeke sorunu

supeakl

80+
Reaksiyon skoru
0
redmi note 8 telefonumda hattım ile alakalı problem yaşıyorum. sadece benim hattım değil tüm denediğim hatlarda böyle. mobil verimi normal bir şekilde kullanırken birden çok fazla yavaşlıyor ve kulluanılmıyor uçak moduna alıp geri çıtkığımda sorun çözülüyor ama daha sonra tekrar oluyor birinin arayamıyorum arayan da bana ulaşamıyor

redmi note 8 telefonumda hattım ile alakalı problem yaşıyorum. sadece benim hattım değil tüm denediğim hatlarda böyle. mobil verimi normal bir şekilde kullanırken birden çok fazla yavaşlıyor ve kulluanılmıyor uçak moduna alıp geri çıtkığımda sorun çözülüyor ama daha sonra tekrar oluyor birinin arayamıyorum arayan da bana ulaşamıyor
Hocam konuyla ilgili bir fikrim yok fakat daha güncel bir telefona geçmenizi öneririm.

Bende de vardı aynı sorun aynı telefonda.
Çözüm bulamadım sonra apple a geçtim.

Telefonunuz orjinal mi yoksa kaçak mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,411
Üyeler
189,834
Son üye
egea12345
Geri