Ghosting testim nasıl

Reaksiyon skoru
27
Gigabyte g24f2 monitöre sahibim soru başlıkta zaten ama sanki aşırı fazla ghosting varmış gibi bide alt tarafta kırmızı birşeyler yazıyor

Ekler

• IMG_20231228_200821.jpg
    IMG_20231228_200821.jpg
    4 MB · Hit: 78
Gigabyte g24f2 monitöre sahibim soru başlıkta zaten ama sanki aşırı fazla ghosting varmış gibi bide alt tarafta kırmızı birşeyler yazıyor
BİRAZCIK var bende de onunla hemen hemen aynı var

Bu test böyle yapılmaz bi kac bin fps kamera ile çekmen lazım oyun oynarken ghosting hissetmiyorsan ghosting yoktur

BİRAZCIK var bende de onunla hemen hemen aynı var
Ama hocam alt tarafta hata alıyorum eski monitörümde böyle bir hata almıyordum acaba vsync ile alakasımı var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu test böyle yapılmaz bi kac bin fps kamera ile çekmen lazım oyun oynarken ghosting hissetmiyorsan ghosting yoktur
Hocam peki monitörde ghosting olup olmadığını neylen anlıyacağım oyunlarda ghosting olup olmadığını anlamamki ben biraz cahilim

Ama hocam alt tarafta hata alıyorum eski monitörümde böyle bir hata almıyordum acaba vsync ile alakasımı var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam peki monitörde ghosting olup olmadığını neylen anlıyacağım oyunlarda ghosting olup olmadığını anlamamki ben biraz cahilim
Oyun oynarken test et gözüne takılan bir problem varsa üstüne düşersin.

kameran buyuk ıhtımalle 60hz yanı goruntuyu zaten yakalayamaz dıye bılıyorum gozle anlayamıyorsan yoktur

Geri