50k ya 4070ti rahat alırsın sakın ama sakın alma.
kendi zevkinizle 20 30k fazla verip kazıklanmak istiyorsanız buyrun seçim sizin.Hazır sistem istemiyorum kendi zevkime göre topladım hazır sistem olsa en az 14k özelleştirme parası giderm
Peki 4070 Sistem atsana böyle 40k cıvarı kasayı filan değiştirip alırım50k ya 4070ti rahat alırsın sakın ama sakın alma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
MESUT CEVIK-GG / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MESUT CEVİK-GG Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD AMD Ryzen 5 7500F MPK ASUS RTX 4070 Ti ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR5 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo...www.gaming.gen.tr
Yazdığıma uygun kasa atsanakendi zevkinizle 20 30k fazla verip kazıklanmak istiyorsanız buyrun seçim sizin.
Peki dediğim gibi varmı 4070 kasa drr5 Asus olsun özelliklekendi zevkinizle 20 30k fazla verip kazıklanmak istiyorsanız buyrun seçim sizin.
neden daha fazla para verip daha az performanslı sistem alma çabasındasınız sizin zevkiniz nedir merak ettim?Peki 4070 Sistem atsana böyle 40k cıvarı kasayı filan değiştirip alırım
Yazdığıma uygun kasa atsana
Peki dediğim gibi varmı 4070 kasa drr5 Asus olsun özellikle
Gaming gen.trde 39kya 4070 var onun üzerine 15.000 kadar kasa ve ram depolama gibi özellikleri özelleştirerek kendi zevkime uygun bir kasa almayı düşünüyorum o yüzden 4070 olmasını istedim ayrıca 4070tı kullanan arkadaşlarımdan çok fazla ısınma şikayeti var o yüzden 4070 istiyorumneden daha fazla para verip daha az performanslı sistem alma çabasındasınız sizin zevkiniz nedir merak ettim?