Ömər Züliyev
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 85

Merhaba, grafik tasarim programlari icin, bu iki ekran kartindan hangisi daha iyi? Oyun icin degil, grafik tasarim programlarinda hangisi daha iyi performans verecek?

Tartışmaya pek gerek yok ben ilk bilgisayarımdan beri amd kullanıcısıyım alışkanlıktan dolayı bırakamıyorum bi bırakabilsem kesinlikle nvidia'ya geçeceğim hele ki render vs. işleri ile uğraşacaksan kesinlikle rtx 4060Tİ tercih etmen gerekiyor.Merhaba, grafik tasarim programlari icin, bu iki ekran kartindan hangisi daha iyi? Oyun icin degil, grafik tasarim programlarinda hangisi daha iyi performans verecek?
amd ninde iyi oldugunu biliyorum, sadece su 2 kart arasindan hangisinin AutoCAD, Lumion PRO gibi uygulamalarda daha iyi performans verecegini soruyorumgünde 100 render alıyorum ve işimin hızı çok önemli ryzen 5 7600x - rx 7700xt kullanıyorum 1dk altındaki tüm videolara tuşa bastığım an renderı geliyo ben amdden memnunum şahsen grafik tasarım için
hocam, AutoCAD, Lumion PRO gibi uygulamalarda 4060 ti mi? Yoksa 7800 xt mi daha iyidir?Nvidia cuda çekirdekleri sayesinde çok daha güçlü. Genelde Nvidia is için önerilir.l , tabi paranız varsa. Aynı performanstaki amd kartın neredeyse iki katı fiyatlari var.
oyun performansindan bahsetmiyoruz, AutoCAD, Lumion PRO bu uygulamalarda hangisi daha iyi onu soruyorum4060TI'ın 7800XT den daha iyi olduğunu söyleyen fanboydan başka bir şey değildir.
Oyunla ilgili bir şey yazmış mıyım sence?oyun performansindan bahsetmiyoruz, AutoCAD, Lumion PRO bu uygulamalarda hangisi daha iyi onu soruyorum
yani 7800 xt 3d programlarda daha iyi oldugunu diyorsunuz?Oyunla ilgili bir şey yazmış mıyım sence?
3090 öneririm iş icinMerhaba, grafik tasarim programlari icin, bu iki ekran kartindan hangisi daha iyi? Oyun icin degil, grafik tasarim programlarinda hangisi daha iyi performans verecek?
2 ci el almiyorum3090 öneririm iş icin