carljohnson
80+
- Reaksiyon skoru
- 189
Arkadaşlar merhaba Gtx1650 var bende RDR'de deneyeyim dedim fakat yükleme ekranında oyundan atıyor. Var mıdır çözümü?
uyguna satmamKaça satarsın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl durum? 3060 12gb var bende bunu alan wake Hogwarts için yapabilir miyim?
Önce dlss 3 modu sonra fsr3 modunu yükleyerek yapabilenler var direkt olarak çalışmıyorArkadaşlar merhaba Gtx1650 var bende RDR'de deneyeyim dedim fakat yükleme ekranında oyundan atıyor. Var mıdır çözümü?
cyberpunkda deniyorum ama açılmıyor videoda gösterilen her seyi yaptımbeyler benim kart rtx 2060 videoda anlatılan her şeyi yapmama rağmen hala açılmıyor özellik sebebini bilen var mı ?
Bendede öyle 2060 Süper var AMD'nin FSR yi denedim o oluyor ama DLSS'deki Frameyi açamıyorumbeyler benim kart rtx 2060 videoda anlatılan her şeyi yapmama rağmen hala açılmıyor özellik sebebini bilen var mı ?
ben de dlss frame açamıyorum sebebini bilen yok muBendede öyle 2060 Süper var AMD'nin FSR yi denedim o oluyor ama DLSS'deki Frameyi açamıyorum
Hocam ben bu özelliğin DLSS ve FG için çok sağlam olacağını düşünmüyorum. Sonuçta sistemi kandırıp frame generation getiriyorsun, nvidia buna sessiz kalmaz. Hatta belki çözmüşlerdir bile belli olmazBendede öyle 2060 Süper var AMD'nin FSR yi denedim o oluyor ama DLSS'deki Frameyi açamıyorum
hocam ben artık driver alamıyorum 1 ay önceki driverda kaldım desteği zaten kesilmiş ama 10/10 ekran kartı ben hiç wattman sorunu falan yaşamadım ama şu son zamanlar valoran oynarken alt r yapınca mavi ekran yiyorumNVIDIA forumunda bu durumları belirttim bir çok kez fakat fanboylar benle dalga geçti sen ekran kartı satın alıyorsun driver değil diye anlatmak istediğim şuydu ben bu kartı hem DLSS 3.5 FG teknolojisi hem de driver problemleri yaşamamak için aldım eğer problem yaşamak isteseydim 7000 serisi bir GPU alırdım, 7000 serisinde Wattman bile kalmadı ve fiyatı çok daha uygun aşırı pişmanım şu kartı aldığıma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
RX 570'de işe yarıyor mu? ikinci bir PC kurup denemek istiyorum aslında.
O kart bilgisayarı çalıştırıyorsa yeterli benceBenim hd 530'da işe yaramaz demi
@Mehmet Yılmaz Bu konu hakkında bilgin var mı abi?Bendede öyle 2060 Süper var AMD'nin FSR yi denedim o oluyor ama DLSS'deki Frameyi açamıyorum
Önce dlss 3 modu sonra fsr3 modunu yükleyerek yapabilenler var direkt olarak çalışmıyor