Yazılar çok titriyor videoda olduğu gibi. 5:42'den itibaren görebilirsin.Görüntüyü ne kadar bozuyor yani zevki çok bozuyormu. Ben zevki çok bozuyorsa 80 fps oynardım
hocam o anlam da demedim yani 1050 ti mi 4060 mı mesela ben i3 13100f 4060 sistemi 19 bine aldım amd aldım siyah ekran sorunları fps drop sorunları ile uğraştım evet güzel bunu yaşamamız şimdi nvidia yüksekten fiyat çekemez bu olaydan dolayı diye düşünüyorum, ama yani 1050 ti 4060 mı denildiği zaman gülerim ben yani 1050 ti diyenlere kusura bakmayın. Kendi şahsi görüşüm. Fikirlerinize ve yorumlarınıza saygı duyuyorum efenim.. Günaydın bu ara daakas gücüne bakan kim ki o 2 kart icin konusmuyorum önemli olan teknoloji
bir şey sorucam benim ekran kartım Rx 6700 xt Dlss olanı indirsem çalışırmı Dlss yoksa Fsr yimi indirmem gerek.Sizin adınıza mutlu oldum iyi oyunlar peki ya görüntü nasıl güzelmi?
Yani şimdi arkadaşım Fsr 3.0 mı kurmalı?fsr kuruluyor ama nvidia versiyon ile fark yok ikisindede fsr3.0 frame generation kullanmış oluyorsunuz aslında bir fark yok nvidia ile amd kartlar arasında bu modda. biri dlssi fsr3.0 yapıyor birisi fsrı fsr3.0 yapıyor ben baktım gt730da fsr desteği var kullanabilirsiniz.
çözen var mı LÜTFENBeyler CP 2077 bin x64 klasörüne atıyorum Abdullah abinin yaptığı gibi. Epicten oyun. disablenvidia şeyini de yaptım 3050 ti var ama olmuyor ne yapabilirim?
Kaça satarsın?Valla satmayı düşünmüyor değilim, gidip bi 3090 alasım var
Nasıl durum? 3060 12gb var bende bunu alan wake Hogwarts için yapabilir miyim?2060 Süper ile yüklicem bende şimdi
Yapamadık kiKaça satarsın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl durum? 3060 12gb var bende bunu alan wake Hogwarts için yapabilir miyim?
Neden? Oyunda mı acilmiyor yoksa modu mu aktif etmedin. Ben de eve geçince denicemYapamadık ki
Oyun açılıyor da oyunda aktif edemedim frameyiNeden? Oyunda mı acilmiyor yoksa modu mu aktif etmedin. Ben de eve geçince denicem
Günaydın aga tabii ki 1050 ti 4060 la boy ölçüsemez ne güzel yazdın sen öylehocam o anlam da demedim yani 1050 ti mi 4060 mı mesela ben i3 13100f 4060 sistemi 19 bine aldım amd aldım siyah ekran sorunları fps drop sorunları ile uğraştım evet güzel bunu yaşamamız şimdi nvidia yüksekten fiyat çekemez bu olaydan dolayı diye düşünüyorum, ama yani 1050 ti 4060 mı denildiği zaman gülerim ben yani 1050 ti diyenlere kusura bakmayın. Kendi şahsi görüşüm. Fikirlerinize ve yorumlarınıza saygı duyuyorum efenim.. Günaydın bu ara daa