oyuna girdiğim anda pc donuyor ve hiç bir şey yapılmıyor

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
110
oyuna girdiğim anda pc donuyor ve hiç bir şey yapılmıyor arkadaşlar öyle olunca mecbur kasadaki kapatma tuşunu basılı tutup gücü kesiyorum 2.kez yaptım bunu şimdi sorun nasıl çöülecek

Oyuna girdiğin anda Cpu çok ısınıyor bu yüzden pc kendini kitliyor olabilir mi ? Tamamen varsayım

oyuna girdiğim anda pc donuyor ve hiç bir şey yapılmıyor arkadaşlar öyle olunca mecbur kasadaki kapatma tuşunu basılı tutup gücü kesiyorum 2.kez yaptım bunu şimdi sorun nasıl çöülecek
Giriş çıkışlarını tüm kablolarını ve sistem ısılarını kontrol et sonrasında düzelmez ise temiz bir kurulup yap parçalarında bir uyumsuzluk görünmüyor.

Giriş çıkışlarını tüm kablolarını ve sistem ısılarını kontrol et sonrasında düzelmez ise temiz bir kurulup yap parçalarında bir uyumsuzluk görünmüyor.
hocam ekran gidip geliyor şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben amd softvare indiriyodum ondan gitmiş olabilirmi ekran

hocam ekran gidip geliyor şimdi

hocam ben amd softvare indiriyodum ondan gitmiş olabilirmi ekran
Anlık gidip gelmesi normal ama yukarıda bahsettiği konu normal değil

hocam amd software iniyordu o sıra o donmayla alakası yoktur muhtemeln donmadan sonra başlattım amd indirmeyi inerken böyle oldu

hocam bios güncel değil ondan oluyor olabilirmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,237
Üyeler
183,962
Son üye
v3ys7