x2 yap 5600 oluyo orda yarısı yazarramler 5600 mhz olması lazım. Burda 2800 falan niye yazıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o da olabilir tabiXmp ayarını açman lazım
x2 yap 5600 oluyo orda yarısı yazarramler 5600 mhz olması lazım. Burda 2800 falan niye yazıyor?
o da olabilir tabiXmp ayarını açman lazım
Anakart modelini yazın asus veya msı nasıl xmp açılır diye
Evet xmpyi açmanız lazım hp kullanmadıgım için nasıl yapılır bilmiyorum youtube dan izlerseniz daha iyi olurBunu mu yapayımHP OMEN Bilgisayarlar – HP tarafından doğrulanmamış XMP uyumlu belleği yapılandırma | HP® Müşteri Desteği
HP Onaylı Extreme Memory Profile (XMP) uyumlu RAM'e, OMEN Gaming Hub'ın Hız Aşırtma sekmesindeki Bellek Turbo Modu kullanılarak daha yüksek hızlarda çalışacak şekilde hız aşırtma uygulanabilir. HP tarafından onaylanmayan XMP uyumlu bellek, OMEN Gaming Hub'da yapılandırılamaz. HP tarafından...support.hp.com
5600 işte. 2800x2=5600ramler 5600 mhz olması lazım. Burda 2800 falan niye yazıyor?
Doğru mu yani? Nerdeyse 1 saatir xmp ayarı için biosla uğraşıp duruyorum. Boşuna mı uğraştım...5600 işte. 2800x2=5600
5600 zaten hocam ikiye katlanıyor diye biliyorum
Knk siz haklıymışsınız. Diğerleri yanlış biliyormuşx2 yap 5600 oluyo orda yarısı yazar
o da olabilir tabi
Evet ve dizüstünde xmp yok.Doğru mu yani? Nerdeyse 1 saatir xmp ayarı için biosla uğraşıp duruyorum. Boşuna mı uğraştım...
Knk siz haklıymışsınız. Diğerleri yanlış biliyormuş
Evet ve dizüstünde xmp yok.
Eyvallah. 1 saate yakın bios ayarlarıyla uğraştım. Secure boot falan açtım. En az 10-15 kez bios u açtım kapadım. Neyse öyle ya da böyle çözüldü. SağolunNe XMP'si arkadaşlar, AMD işlemci bu, açsa açsa EXPO açabilir.