Kasadan ses geliyor ?

Pek anlamıyorum hocam. Yanlış bir şey de yapmak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartının mı değişmesi mi gerekir hangi parça
Eğer coilwhine ise yapabilabilir mi bilemem ama komple değişmeleri lazim. Aldığın yere bağlı tabi bunlar

Sen yinede fanlara bak. Belki sorun ordadir

Sorun coilwhine ise ekran kartı komple değişecek doğrumu hocam
Eğer coilwhine ise yapabilabilir mi bilemem ama komple değişmeleri lazim. Aldığın yere bağlı tabi bunlar

Sen yinede fanlara bak. Belki sorun ordadir

Sorun coilwhine ise ekran kartı komple değişecek doğrumu hocam
Dediğim gibi aldığın yere bağlı. Senden çıkan ses çok.fazla . Bazı desibel üstüne değişim yapılıyor diye biliyorum.

fanların etrafinda bir şey göremedim

Dediğim gibi aldığın yere bağlı. Senden çıkan ses çok.fazla . Bazı desibel üstüne değişim yapılıyor diye biliyorum.
Ekran kartının garantisi yok hocam maalesef.

Bütün fanları elinle kontrol et tek tek durdur sorunu cözersin hemen

kasa çalışırken elinle (fazla bastırmadan ani hareket yapmadan) fanları teker teker durdur sesin hangi fandan geldiğine bak.

fanların etrafinda bir şey göremedim

Ekran kartının garantisi yok hocam maalesef.
Kablo sesi olarak düşününce öyle gibi geliyor . Bencede fanlari bi tektek kontrol et değen birsey varmi bak.

Rampage kasa da zamanında bu sorunu yaşadım. Üstünden ortalama 2 sene geçince fanlarda aynı bu şekilde ses geliyordu. Kısacası fan artık ömrünü bitirmiş olabilir.
Bir diğer seçenek ise fana kablo değiyor olabilir.

Ekran kartının fanına kablo değiyormuş

Son düzenleme:
Ben sorunun Power Supply'dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ses kendiliğinden gittiyse eğer sistem soğukken PSU fan devrinde problem oluyor ve bu sesi duyuyorsunuz. Bir süre sonra açılıp ısındığında ise bu ses gidiyor muhtemelen. Böyle bir problem ikinci masaüstü bilgisayarımda olmuştu. Çözüm PSU değiştirmek ya da bir süre beklemek...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,520
Üyeler
184,470
Son üye
hamitaydın
Geri