Üstünden ışık geçirenler kadar olmasa da aralardaki ışıklardan gözüküyor az uz. Işık geçirenlerin de eksisi keycapin güzelliğini kapatıyor biraz.Benim merak ettiğim bi konu var harflerin içinden ışık geçirmeyen yani bu keycaps karanlıkta klavyenin ışığıyla okunuyo mu yani gözüküyo mu ?
Valla gece mükemmel gözüküyo bence sabahta normal okunuyo bilmiyom benim tercihim gece gözükmesinden yanaÜstünden ışık geçirenler kadar olmasa da aralardaki ışıklardan gözüküyor az uz. Işık geçirenlerin de eksisi keycapin güzelliğini kapatıyor biraz.
Klavye model nedirValla gece mükemmel gözüküyo bence sabahta normal okunuyo bilmiyom benim tercihim gece gözükmesinden yana
Low profile klavye değilse uyar.outemu slim red switch e uyarmı ?
Valla gece mükemmel gözüküyo bence sabahta normal okunuyo bilmiyom benim tercihim gece gözükmesinden yana
kontrol edebilirmisin ben anlayamadımLow profile klavye değilse uyar.
Hayırlı olsun hocamEyvallah, aldım![]()
Low profile bu, uymaz maalesef.kontrol edebilirmisin ben anlayamadım
DELUX | GAMING DEVICE | ERGONOMIC MOUSE AND KEYBOARD | OFFICE DEVICE
Delux gaming,delux mouse,delux keyboard,ergonomic mouse, ergonomic keyboard,gaming mouse,gaming keyboard,bluetooth mouse,bluetooth keyboard,vertical mouse,wireless vertical mouse,wireless keyboardwww.deluxworld.com
Akko 5075S https://amzn.eu/d/1sDLui7Klavye model nedir
çektim ıkı tane cok bır bılgım olmasada gaza gelip aldımTek set alınırsa kargo ödeniyor, 2set alındığında ayrı kargo ödenmiyor o yüzden 100tl daha verip 2set almak çok mantıklı ve bu fiyata cidden bedava. Renk renk alıp kullanabilirsiniz. Amazon olduğu için de çok daha hızlı gelir. Çok fazla renk seçeneği de mevcut.
Oem profil, cherryle neredeyse aynı ergonomide bir sıkıntı yaşatmaz, sesi de yeterince tok verir.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Hieykiean @LocutuS @em1r oK? Keycaps arıyordunuz siz de sanırım, işinize yarayabilir.
peki sonrası icin alınır mı bu fiyata kenarda dursun ileride kullanmalıkHayırlı olsun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Low profile bu, uymaz maalesef.