🔥İndirim 🔥 🔥 PBT DOUBLESHOOT OEM PROFILE KEYCAPS 2SET 530TL (TEKRAR İNDİRİMDE) 🔥🔥

Benim merak ettiğim bi konu var harflerin içinden ışık geçirmeyen yani bu keycaps karanlıkta klavyenin ışığıyla okunuyo mu yani gözüküyo mu ?

Benim merak ettiğim bi konu var harflerin içinden ışık geçirmeyen yani bu keycaps karanlıkta klavyenin ışığıyla okunuyo mu yani gözüküyo mu ?
Üstünden ışık geçirenler kadar olmasa da aralardaki ışıklardan gözüküyor az uz. Işık geçirenlerin de eksisi keycapin güzelliğini kapatıyor biraz.

Üstünden ışık geçirenler kadar olmasa da aralardaki ışıklardan gözüküyor az uz. Işık geçirenlerin de eksisi keycapin güzelliğini kapatıyor biraz.
Valla gece mükemmel gözüküyo bence sabahta normal okunuyo bilmiyom benim tercihim gece gözükmesinden yana

Ekler

• D2404E30-A94E-421E-A508-56CE8DD8EA79.jpeg
    D2404E30-A94E-421E-A508-56CE8DD8EA79.jpeg
    374.2 KB · Hit: 171
outemu slim red switch e uyarmı ?

Son düzenleme:
Eyvallah, aldım :)
Hayırlı olsun hocam:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kontrol edebilirmisin ben anlayamadım

Low profile bu, uymaz maalesef.

Tek set alınırsa kargo ödeniyor, 2set alındığında ayrı kargo ödenmiyor o yüzden 100tl daha verip 2set almak çok mantıklı ve bu fiyata cidden bedava. Renk renk alıp kullanabilirsiniz. Amazon olduğu için de çok daha hızlı gelir. Çok fazla renk seçeneği de mevcut.
Oem profil, cherryle neredeyse aynı ergonomide bir sıkıntı yaşatmaz, sesi de yeterince tok verir.

Alıntıyı görüntüle

@Hieykiean @LocutuS @em1r oK? Keycaps arıyordunuz siz de sanırım, işinize yarayabilir.
çektim ıkı tane cok bır bılgım olmasada gaza gelip aldım
bu arada tr satılsa bu kalıte de fıyatlar ne kadar

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-01-08 004906.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-08 004906.png
    84.2 KB · Hit: 97
Hayırlı olsun hocam:)

Low profile bu, uymaz maalesef.
peki sonrası icin alınır mı bu fiyata kenarda dursun ileride kullanmalık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR