🔥İndirim 🔥 🔥 PBT DOUBLESHOOT OEM PROFILE KEYCAPS 2SET 530TL (TEKRAR İNDİRİMDE) 🔥🔥

Tek set alınırsa kargo ödeniyor, 2set alındığında ayrı kargo ödenmiyor o yüzden 100tl daha verip 2set almak çok mantıklı ve bu fiyata cidden bedava. Renk renk alıp kullanabilirsiniz. Amazon olduğu için de çok daha hızlı gelir. Çok fazla renk seçeneği de mevcut.
Oem profil, cherryle neredeyse aynı ergonomide bir sıkıntı yaşatmaz, sesi de yeterince tok verir.

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Hieykiean @LocutuS @em1r oK? Keycaps arıyordunuz siz de sanırım, işinize yarayabilir.
Bunları bende görmüştüm paylaşmamıştım paylaşan vardır diye

Leoboog hi75topla bu keycapslerle 2900e geliyor tıkladıkça zevkten dört köşe olursun :d
Gmk67 toplasam thock ses ile ne kadara gelecek? 2 tutar mı?

Ak820 pro alsam üstüne bunları alsam 500’e ne kadara gelecek? Leoboog ile arada ne kadar fark olacak? Anlatamadıysam tekrar yazayım

@freygasm istemeden aklıma takılan şey bu leoobog toplasak fps oyunlarında gecikmesi gözle fark edilir mi? Siz fps oyuncusuydunuz bir ara hatırlıyorum açtığınız konulardan.

@freygasm istemeden aklıma takılan şey bu leoobog toplasak fps oyunlarında gecikmesi gözle fark edilir mi? Siz fps oyuncusuydunuz bir ara hatırlıyorum açtığınız konulardan.
Emin ol kayda değer bir kaybın olmaz. Valoda immo 2-3, apexte master elolarda oynuyordum çok yüksek olmasa da gecikmeyi farkettirebilecek elolar bence. Herhangi bir sorun yaşamadım.

akko için alıcaktım değişiklik olsun diye tuhaf durur sanırım onda :kekw:
Pudding çözelim size :D

Gmk67 toplasam thock ses ile ne kadara gelecek? 2 tutar mı?

Ak820 pro alsam üstüne bunları alsam 500’e ne kadara gelecek? Leoboog ile arada ne kadar fark olacak? Anlatamadıysam tekrar yazayım
Gmk67 2-2100tutuyo.

Emin ol kayda değer bir kaybın olmaz. Valoda immo 2-3, apexte master elolarda oynuyordum çok yüksek olmasa da gecikmeyi farkettirebilecek elolar bence. Herhangi bir sorun yaşamadım.

Pudding çözelim size :D

Gmk67 2-2100tutuyo.
Leobog’a 3 bin lira vermeye değecek diyorsun hem alüminyum kaliteli olacak ömürlük tarzı, hem de thock ses. 3 bin liraya toplayacağımız klavyenin sesi nasıl olur? Akko v3 pro cream yellowdan daha iyi thock sesli switch varsa 3 bine topladığımızda takabileceğimiz, sana zahmet örnek ses videosu atabilir misin. Hakim olduğun için rica ettim.

Leobog’a 3 bin lira vermeye değecek diyorsun hem alüminyum kaliteli olacak ömürlük tarzı, hem de thock ses. 3 bin liraya toplayacağımız klavyenin sesi nasıl olur? Akko v3 pro cream yellowdan daha iyi thock sesli switch varsa 3 bine topladığımızda takabileceğimiz, sana zahmet örnek ses videosu atabilir misin. Hakim olduğun için rica ettim.
Böyle olcak :D

Gmk67 veya ak820pro dan daha tatmin eder diyosun arada olan 1.000₺’ye değer yani.. böyle çıka çıka senin aldığın klavyeye kadar çıkıcam herhalde veya manyetik :D 1 aydır pc kovalıyorum ne alacağıma karar verememişken klavyede bile kararsız kaldım :D

Gmk67 veya ak820pro dan daha tatmin eder diyosun arada olan 1.000₺’ye değer yani.. böyle çıka çıka senin aldığın klavyeye kadar çıkıcam herhalde veya manyetik :D 1 aydır pc kovalıyorum ne alacağıma karar verememişken klavyede bile kararsız kaldım :D
Bende 4klavye var totalde, diğerlerine ekmek veresim gelmiyo bundan sonra :D Ses testi atarım, pc açıkken temiz olmuyo ses testi telefon her sesi alıyo..

Leobog hi75 nasil toplanir hocam? Sorumu dogru sorup sormadigimdan emin degilim ama. Aluminyum kasa di mi?

Leobog hi75 nasil toplanir hocam? Sorumu dogru sorup sormadigimdan emin degilim ama. Aluminyum kasa di mi?
Evet aluminyum. Whatgeekten kasa alcaksın 1950tl, aliexpress ilk sipariş indirimi ile switch alcaksın 90adet 450-700 arasına geliyor alacağın switche göre, keycapsler sana kalmış bu kadar. Switch ve keycapsi takcaksın kabloyu takacaksın çalışcak. Modlama vs de yine sana kalmış ki kolay baya. Switchleri prelubed almanı öneririm ekstra masraf çıkmaması için, alacağın düşündüğün switchler olursa atarsın bana yardımcı olurum.

Evet aluminyum. Whatgeekten kasa alcaksın 1950tl, aliexpress ilk sipariş indirimi ile switch alcaksın 90adet 450-700 arasına geliyor alacağın switche göre, keycapsler sana kalmış bu kadar. Switch ve keycapsi takcaksın kabloyu takacaksın çalışcak. Modlama vs de yine sana kalmış ki kolay baya. Switchleri prelubed almanı öneririm ekstra masraf çıkmaması için, alacağın düşündüğün switchler olursa atarsın bana yardımcı olurum.
Bende birtakim key capler switchler var. 3 adet de klavyem var su an birisi yolda. Bu islere yeni girdim. Bir hobi edinmeye calisiyorum diyeyim :D Eve donunce iletisim kurar uygun olursa isin ayrintilarini ogrenmeye baslarim senden yetkili bir abimize benziyon :D

Bu arada burdan da 2 set keycap soyledim ben.

Bir sorum da var ekstra, bu klavyenin icine kopuk yerlestiriyolarmis ses yalitimi falan icin, onu ayrica almak lazim midir?

Hocam ben 5075b plus almisim. Alu case mi o? Anlayamadim bakinca

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,415
Üyeler
175,034
Son üye
sado007