🔥İndirim 🔥 🔥 PBT DOUBLESHOOT OEM PROFILE KEYCAPS 2SET 530TL (TEKRAR İNDİRİMDE) 🔥🔥

çektim ıkı tane cok bır bılgım olmasada gaza gelip aldım
bu arada tr satılsa bu kalıte de fıyatlar ne kadar
TRde keycaps bulmak zor ama aliexpresste 350-400 bu keycapsler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki sonrası icin alınır mı bu fiyata kenarda dursun ileride kullanmalık
Yeni klavye alırım dersen neden olmasın :D

Bunlar mesela Rog Strix Scope II 96 ya olur mu?
Cross tip sonuçta, istediğim Mekanik klavyeyle kullanamaz mıyım?

Tek set alınırsa kargo ödeniyor, 2set alındığında ayrı kargo ödenmiyor o yüzden 100tl daha verip 2set almak çok mantıklı ve bu fiyata cidden bedava. Renk renk alıp kullanabilirsiniz. Amazon olduğu için de çok daha hızlı gelir. Çok fazla renk seçeneği de mevcut.
Oem profil, cherryle neredeyse aynı ergonomide bir sıkıntı yaşatmaz, sesi de yeterince tok verir.

Alıntıyı görüntüle

@Hieykiean @LocutuS @em1r oK? Keycaps arıyordunuz siz de sanırım, işinize yarayabilir.
uyumlu mu acaba?

Bunlar mesela Rog Strix Scope II 96 ya olur mu?
Cross tip sonuçta, istediğim Mekanik klavyeyle kullanamaz mıyım?
Kullanabilirsin hocam, kullanamayacağın klavye sınırlı low profileda vs kullanılmaz bi. Enter tuşu büyük ise shift-space ve enterı takamazsın sadece.
Evet uyumlu.

Kullanabilirsin hocam, kullanamayacağın klavye sınırlı low profileda vs kullanılmaz bi. Enter tuşu büyük ise shift-space ve enterı takamazsın sadece.

Evet uyumlu.
Benim shift tuşuna baktım senin linktekine baktım senin attığındaki shift tuşu benim tuştan büyük. Bir de benim klavye büyük enter. O zaman olmaz değil mi

Benim shift tuşuna baktım senin linktekine baktım senin attığındaki shift tuşu benim tuştan büyük. Bir de benim klavye büyük enter. O zaman olmaz değil mi
Belirttiğim tuşlar hariç hepsi standart, sadece o tuşlara takamazsınız. SPACE-ENTER-SHIFT-BACKSPACE

Eğer full uyum ve pudding olur derseniz çok kalitelidir https://www.amazon.com.tr/SteelSeri...&sprefix=steelseries+prismcaps,aps,145&sr=8-2
Eğer bu fiyatı vermek istemezseniz de benim klavyeme de bunlar uyumlu değil eski klavyemde kullandım 1ay falan şimdi satıyorum 550den :D

@freygasm etiket için çok teşekkür ederim, hep karar değiştiriyorum ama fikrinize güvenip manyetikten vazgeçtim. En azından yazılımı hakkında bir review olmadığı için o modelden vazgeçtim. Şimdi mor renkte var attığınız linkte, hangi klavyeyi alıp taksam acaba Ajazz 820Pro mu alsam yoksa gmk67+cream yellow mu yapsam. İyice tok ses istiyorum ya manyetik falan umrumda değil. Thock olması bende manyetik özelliği açar :Dd

Belirttiğim tuşlar hariç hepsi standart, sadece o tuşlara takamazsınız. SPACE-ENTER-SHIFT-BACKSPACE

Eğer full uyum ve pudding olur derseniz çok kalitelidir https://www.amazon.com.tr/SteelSeri...&sprefix=steelseries+prismcaps,aps,145&sr=8-2
Eğer bu fiyatı vermek istemezseniz de benim klavyeme de bunlar uyumlu değil eski klavyemde kullandım 1ay falan şimdi satıyorum 550den :D
Sağ olun teşekkür ederim

Eğer full uyum ve pudding olur derseniz çok kalitelidir https://www.amazon.com.tr/SteelSeries-PrismCaps-Görünümlü-Klavyeler-Uyumluluk/dp/B095XDFLWJ/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2OH7OD2QWP3CC&keywords=steelseries+prismcaps&qid=1704665424&sprefix=steelseries+prismcaps,aps,145&sr=8-2
Bunun türkçesi var mı? SS apex pro tkl ile uyumlu

@freygasm etiket için çok teşekkür ederim, hep karar değiştiriyorum ama fikrinize güvenip manyetikten vazgeçtim. En azından yazılımı hakkında bir review olmadığı için o modelden vazgeçtim. Şimdi mor renkte var attığınız linkte, hangi klavyeyi alıp taksam acaba Ajazz 820Pro mu alsam yoksa gmk67+cream yellow mu yapsam. İyice tok ses istiyorum ya manyetik falan umrumda değil. Thock olması bende manyetik özelliği açar :Dd
Leoboog hi75topla bu keycapslerle 2900e geliyor tıkladıkça zevkten dört köşe olursun :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,174,098
Üyeler
186,453
Son üye
mementomori113
Geri