🔥İndirim 🔥 🔥 PBT DOUBLESHOOT OEM PROFILE KEYCAPS 2SET 530TL (TEKRAR İNDİRİMDE) 🔥🔥

Bende birtakim key capler switchler var. 3 adet de klavyem var su an birisi yolda. Bu islere yeni girdim. Bir hobi edinmeye calisiyorum diyeyim :D Eve donunce iletisim kurar uygun olursa isin ayrintilarini ogrenmeye baslarim senden yetkili bir abimize benziyon :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada burdan da 2 set keycap soyledim ben.

Bir sorum da var ekstra, bu klavyenin icine kopuk yerlestiriyolarmis ses yalitimi falan icin, onu ayrica almak lazim midir?

Hocam ben 5075b plus almisim. Alu case mi o? Anlayamadim bakinca
Selam pardon afkydim. Köpük paket içeriğinde oluyor çoğu klavyede. Senin yapacağın tape mod var bi. Kasa aluminyum ise de forcebreak mod yaparsın bunların total masrafı 10-15tl bile değildir. 5075b plusa gelince hayır değil, plastik o. O klavyenin alu halinin ismi de monsgeek m1w. Keycapslerin de hayırlı olsun ve istediğin zaman merak ettiklerini sorabilirsin.

Razer blackwidow v3 tkl klavyeye uygun değil dimi? Büyük enter göremedim

Tek set alınırsa kargo ödeniyor, 2set alındığında ayrı kargo ödenmiyor o yüzden 100tl daha verip 2set almak çok mantıklı ve bu fiyata cidden bedava. Renk renk alıp kullanabilirsiniz. Amazon olduğu için de çok daha hızlı gelir. Çok fazla renk seçeneği de mevcut.
Oem profil, cherryle neredeyse aynı ergonomide bir sıkıntı yaşatmaz, sesi de yeterince tok verir.

Alıntıyı görüntüle

@Hieykiean @LocutuS @em1r oK? Keycaps arıyordunuz siz de sanırım, işinize yarayabilir.
Hocam çok teşekkür ederim çektim 2 tane

K
Tek set alınırsa kargo ödeniyor, 2set alındığında ayrı kargo ödenmiyor o yüzden 100tl daha verip 2set almak çok mantıklı ve bu fiyata cidden bedava. Renk renk alıp kullanabilirsiniz. Amazon olduğu için de çok daha hızlı gelir. Çok fazla renk seçeneği de mevcut.
Oem profil, cherryle neredeyse aynı ergonomide bir sıkıntı yaşatmaz, sesi de yeterince tok verir.

Alıntıyı görüntüle

@Hieykiean @LocutuS @em1r oK? Keycaps arıyordunuz siz de sanırım, işinize yarayabilir.
Kemove k61 klavyesini kullanıyorum %60 tuşlar uyar mı birde ışıkları geçirir mi?

Işık geçirmiyo ve yeterince tok ses veriyo, bunun bi üstü asa o daha yüksek olduğu için daha tok ses veriyor.
Anladım hocam 2k bütçem vardı custom veya akko cream yellow gibi ses veren bir RGB klavye istiyom mümkün mü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,455
Üyeler
174,878
Son üye
oguzhan621
Geri