- Reaksiyon skoru
- 2,658
normalde çevirirsiniz anahtarı hıhıhı olur ve çalışır. sizde sadece motor çalışmaya çalışıyor mu yoksa hiç bişey yok mu
dün daha soğuktu sabah 7de tek marşta çalıştı. bugün çalışmadı sabah. normalde çalışıyordu her zaman tek marşta.Hava soğuksa o tarz araçlar LPG'de direkt çalışmıyor.
vurdurmaktan başka çareniz yok sanırım. bizde evin önünde az itmedikevet sadece öyle gıygıygıy yapıyo
normalde direkt çalışırdı evet. motor sabah gıygıygıy yapıyodu arada çalışıyor gibi oluyordu ama çalışmıyordu. şimdi sadece gıygıygıy yapıyo.normalde çevirirsiniz anahtarı hıhıhı olur ve çalışır. sizde sadece motor çalışmaya çalışıyor mu yoksa hiç bişey yok mu
vurdurmak lazım da yokuş yukarı duruyor araba. yokul dik ittirilmiyor. yağmur da yağıyor. ondan kaldım çaresizcevurdurmaktan başka çareniz yok sanırım. bizde evin önünde az itmedik
Direksiyon dönüyor mu? belki çevirebilirsinizvurdurmak lazım da yokuş yukarı duruyor araba. yokul dik ittirilmiyor. yağmur da yağıyor. ondan kaldım çaresizce
araba komple lpgde sağdaki tuşta yani. ortada değil. sola aldım yine olmadı. ortaya aldım yine olmadı.öncelikle hala marş basıyorsa biraz bekle marş motorunu aşırı ısıtıp yakma, lpg tuşu aşağıdaki gibi mi?
Alıntıyı görüntüle
direksiyon dönüyor. ama kaldırıma sıfır park halinde sola kırıp geri geri aşağıya salmak istesek dönmüyor araba.Direksiyon dönüyor mu? belki çevirebilirsiniz
anlatma tarzınıza bayıldımnormalde çevirirsiniz anahtarı hıhıhı olur ve çalışır. sizde sadece motor çalışmaya çalışıyor mu yoksa hiç bişey yok mu
hocam etrafında bi kaç kişi var mı? biraz değişik fikir ama recep ivedik gibi arabanın sadece arka kısmını kaldırımdan uzaklaştırıp sonra geri geri veya arabayı döndürüp düz vurdurmayı deneyebilirsinizaraba komple lpgde sağdaki tuşta yani. ortada değil. sola aldım yine olmadı. ortaya aldım yine olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
direksiyon dönüyor. ama kaldırıma sıfır park halinde sola kırıp geri geri aşağıya salmak istesek dönmüyor araba.