ismailakay
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Merhaba bilgisayar bana yeni geldi Windows kurdum ve geri kalan herşeyi halletim lakin işler düzgün ilerlerken bir anda wifi sürücüsü hata vermeye başladı wifi kullamiyorum
Aygıt yöneticisinden kontrol edebilir misiniz hangi kod hatası verdiğini?Merhaba bilgisayar bana yeni geldi Windows kurdum ve geri kalan herşeyi halletim lakin işler düzgün ilerlerken bir anda wifi sürücüsü hata vermeye başladı wifi kullamiyorum
Kod gözükmüyor lakin problem starting diyorAygıt yöneticisinden kontrol edebilir misiniz hangi kod hatası verdiğini?
kaldır . kendisi otomatik driverı yeniden kurar.Kod gözükmüyor lakin problem starting diyor
Nerede yazıyor peki? Resim atabilmeniz mümkün mü? Telefon ya da tabletten çekecekseniz çektikten sonra galeriden fotoğrafın ekran görüntüsünü alın. Çünkü boyutu yüksek olduğundan buraya yüklenemiyor.Kod gözükmüyor lakin problem starting diyor
Kod 43 demekteNerede yazıyor peki? Resim atabilmeniz mümkün mü? Telefon ya da tabletten çekecekseniz çektikten sonra galeriden fotoğrafın ekran görüntüsünü alın. Çünkü boyutu yüksek olduğundan buraya yüklenemiyor.
Bekledim lakin kurmadıkaldır . kendisi otomatik driverı yeniden kurar.
Modeli nedir peki?Kod 43 demekte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bekledim lakin kurmadı
Bilgisayar Acer nitro 5 an515-58Modeli nedir peki?
Tam modeli nedir peki?Bilgisayar Acer nitro 5 an515-58
Wifi driveri ise killer
driver asistanları kullan. örnek olarak hp de support asistant var. Acer da da olabilir . Onun dışında intel support asistant varKod 43 demekte
Bekledim lakin kurmadı
Bilgisayar Acer an515-58-524ATam modeli nedir peki?
Nereden bulabilirim Intel support asistantdriver asistanları kullan. örnek olarak hp de support asistant var. Acer da da olabilir . Onun dışında intel support asistant var
Buyurun sürücü:Bilgisayar Acer an515-58-524A
Driver ise killer wifi 6 Ax1650i 160mhz (201ngw)
Nereden bulabilirim Intel support asistant
Teşekkürler deniyorumBuyurun sürücü:
Bu da bluetooth:![]()
Download Intel Drivers and Software
Download new and previously released drivers including support software, bios, utilities, firmware and patches for Intel products.www.intel.com
![]()
Intel® Wireless Bluetooth® Drivers for Windows® 10 and Windows 11*
Installs Intel® Wireless Bluetooth® version 24.30.1 Driver version varies depending on the wireless adapter installed.www.intel.com