Öneri Kütüphaneden Oyun Önerisi

Cihan96

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar half-life ve cs dışında saran oyun yok(online oyunlar hariç) hikayeli oyunlar çok sıkıcı geliyor. Çok fazla ara sahne, konuşma, animasyon derken oyundan çıkıyorum 1 2 saat içinde. Half-life tarzı içinde saydıklarımdan içermeyen oyun var mı sadece ilerle adam vur tarzı?
Bu steam hesabı:
Bide epic gamestede 100 e yakın oyun var siz önerin birşeyler yeter artık farklı bir şey oynayayım 12 sene oldu.

Senin ilacın doom , ilk 2016 yı sonra eternal ı oyna
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca kütüphanende olanlardan fear ve serious sam e de bakabilirsin kütüphanen de yok ama half life havası vercek en iyi seri metro serisi bence , epicten veya başka yerden uyguna alıp oynamanı öneririm

indirdim çok yavaş gidiyor karakter ama tekrar indiriyim belki alışırım

ayrıca kütüphanende olanlardan fear ve serious sam e de bakabilirsin kütüphanen de yok ama half life havası vercek en iyi seri metro serisi bence , epicten veya başka yerden uyguna alıp oynamanı öneririm
metro var denerim bir ara sağol önerin için

Elden Ring 5 saat D:

Warframe
Yoksa kütüphanende ben ısmarlarım

anladım eyv

3 saati bossu kesmekle uğraştım sonra saldım ne biçim sistem bu 15 kere ölmekmi lazım kesmek için
kekwtf.gif

anladım eyv

3 saati bossu kesmekle uğraştım sonra saldım ne biçim sistem bu 15 kere ölmekmi lazım kesmek için
İlla o boss'u kesmek zorunda değilsin, keşfedip gelişmen lazım. Souls türü sürekli ölmekten ibaret. Elden Ring diğer oyunlara göre çok kolay bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,457
Üyeler
187,514
Son üye
bariskaya
Geri