forumdakibiri
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
Yok hocam O değil Benimki, Link Atamıyorum nedense Thermalright Assasins X 120 Refined SE Yazın çıkar Gaminggentr de mevcutsizinkide attığım linktekimi hocam inventustaki
Yok hocam O değil Benimki, Link Atamıyorum nedense Thermalright Assasins X 120 Refined SE Yazın çıkar Gaminggentr de mevcutsizinkide attığım linktekimi hocam inventustaki
buldum hocam 900 liraymış benim attığım inventustakiyle çok fark olurmu nedense onu alasım varYok hocam O değil Benimki, Link Atamıyorum nedense Thermalright Assasins X 120 Refined SE Yazın çıkar Gaminggentr de mevcut
Inventustaki assassinlerin fiyatları çok iyi, hiç düşünmeden alın.buldum hocam 900 liraymış benim attığım inventustakiyle çok fark olurmu nedense onu alasım var
Fiyatta Zorluk Çekmezsen Kendi Attığını albuldum hocam 900 liraymış benim attığım inventustakiyle çok fark olurmu nedense onu alasım var
forumdaki başka bir konuya baktım baya övmüşler alıcam hocam bunuInventustaki assassinlerin fiyatları çok iyi, hiç düşünmeden alın.
öyle yapıcam hocam fiyat biraz zorluyo ama iyisini almak lazımFiyatta Zorluk Çekmezsen Kendi Attığını al
bunuda gördüm hocam bütçeyi ayarlayabilirsem rgb istiyorum eğer olmazsa bunu yardım için teşekkür ederimRGB şart değilse bunu alabilirsiniz.
Thermalright peerless assassin kesinlikle daha iyi ama onun kutu içeriğini bilmiyorum.hocam onu alıcam bende muhtemelen eğer macun çıkıyosa hiç uğraşmaya gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam thermalright assasin almayı düşünüyorum dediğiniz soğutucu ondan iyi midir?
düşündüğüm soğutucuda inventustaki içinden macun çıkıyomuş hocam ama eğer çıkmazsa sizin macununuz iyimiş onu düşünürüm
bakalım hocam termal macun yoksada alıcam artıkThermalright peerless assassin kesinlikle daha iyi ama onun kutu içeriğini bilmiyorum.
【Paket içeriği】bakalım hocam termal macun yoksada alıcam artık
anladım hocam başkasıda o macunu önerdi eğer çıkmazsa onu alırım teşekkürler yardım için【Paket içeriği】
Model: Thermalright PA120 SE ARGB
155mm dualtower işlemci hava soğutucu fan soğutucu paket içeriği:
Radyatör gövdesi (somun pres tokası) X1,
TL-C12C-S fan (tel tokalı) X2,
Beyaz aksesuar kutusu X1: şunları içerir:
(115X/1700/17XX arka planeX1, 115X/1700/17XXhorizontal toka desteğiX2, Plastik destek kolonX4, Yatay toka sabitleme vidasıX4, AMD yatay toka desteğiX2, AMD screwX4, TF7 silikon gresX1, Fan teli tokasıX2. ManualX1, Garanti belgesiX1)
Amazonda yazıyor.
Eğer macun çıkmazsa Thermal Grizzly Hydronaut öneririm.
Abartmayalım. Önceden Se 214xt'den de aynı macun çıkıyordu. Şu an sadece bir alt kalitesi çıkıyor 8w/mk değerinde. X25 10w/mk.214 içinden çöpe atmalık bir macun çıkarken biraz bütçeyi artırıp 224 versiyonunu alırsa içinden çok kaliteli bir macun çıkıyor (id cooling frost x25 2 gram).