En ucuz akım korumalı 3lü priz

CRØXY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,893
PC’yi korumasız prizle kullanıyorum elektrik gider diye korkuyorum olabildiğince ucuz olması iyi olur @MuratTheFounderOfGariban yurtiçi olsun bir de @Kürşat Kütükçü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eklemeyi unutmuşum kapıda ödemeli olursa iyi olur baya

https://pttavm.com/goldmaster-sp-404-dortlu-akim-korumali-priz-3mt---6522404-p-534280413 bu nasıldır?

Son düzenleme:
PC’yi korumasız prizle kullanıyorum elektrik gider diye korkuyorum olabildiğince ucuz olması iyi olur @MuratTheFounderOfGariban yurtiçi olsun bir de @Kürşat Kütükçü

Eklemeyi unutmuşum kapıda ödemeli olursa iyi olur baya

https://pttavm.com/goldmaster-sp-404-dortlu-akim-korumali-priz-3mt---6522404-p-534280413 bu nasıldır?

Kaliteli priz ile priz başlığı yeterli .Akim korumali adi altında sattıkları icerisinde basit varistor ile 2 tene kutupsuz kondansatör . Akim koruma diye kakaliyorlar.

Kaliteli priz ile priz başlığı yeterli .Akim korumali adi altında sattıkları icerisinde basit varistor ile 2 tene kutupsuz kondansatör . Akim koruma diye kakaliyorlar.
Viko makel priz başlığı ile soket

Reçber marka 3x1.5 mm 3 damarlı kablo yeterli .

Viko makel priz başlığı ile soket

Reçber marka 3x1.5 mm 3 damarlı kablo yeterli .
Bim e gelen polosmart alınır mı peki?

Ptt avm bulamadım

banada aynı şekil pc ve monitörü korumak için akım korumalı priz iş görürmü kurtarırmı pc ve monitörü
eğer işe yararsa 6 lı ya da 8 li akım korumalı priz önerirmisin

200 250 kapıda ödemeli olcak birde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,927
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719