CRØXY
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,885
12 yaşındayım ve kitap okumayı aşırı seviyorum bana fiyatı 100 ü çok aşmayacak kitaplar önerirseniz sevinirim @SadeceBirisi. @Kürşat Kütükçü
3 kitap birleşimi yeni cilt Metro Triloji. 400 küsür falan kitap başı +100 oluyor ama kitap okumayı sevmeyen beni bile sevdirdi. Oyunu da mükemmeldir. En sevdiğim oyun serisidir.12 yaşındayım ve kitap okumayı aşırı seviyorum bana fiyatı 100 ü çok aşmayacak kitaplar önerirseniz sevinirim @SadeceBirisi. @Kürşat Kütükçü
baya aşıyo bütçeyi ben seviyorum sevdirmese de olur ama bütçe ayırınca deneyeceğim3 kitap birleşimi yeni cilt Metro Triloji. 400 küsür falan kitap başı +100 oluyor ama kitap okumayı sevmeyen beni bile sevdirdi. Oyunu da mükemmeldir. En sevdiğim oyun serisidir.
Baya da kalın ve güzel kitap. Hatta normal kitaplara göre kağıdı da büyük. Oranlama yapsan daha f/p çıkarbaya aşıyo bütçeyi ben seviyorum sevdirmese de olur ama bütçe ayırınca deneyeceğim
normal versiyonu da 18 liraymış güzel kitaptı13 lira beleş
edit: kısaltılmış diyormuş fark etmedim
ne tür kitap okumayı seversin.12 yaşındayım ve kitap okumayı aşırı seviyorum bana fiyatı 100 ü çok aşmayacak kitaplar önerirseniz sevinirim @SadeceBirisi. @Kürşat Kütükçü
Agatha Christie kitapları olabilir.12 yaşındayım ve kitap okumayı aşırı seviyorum bana fiyatı 100 ü çok aşmayacak kitaplar önerirseniz sevinirim @SadeceBirisi. @Kürşat Kütükçü
ilk okuduğum görece kalın kalın kitaplardan biriydi okuduğumda çok sevmiştim. Sahaflardan ya da ucuza 2. el bulursan okumanı öneririm çok güzel bir kitaptı. Hala kitaplığın başında duruyorne tür kitap okumayı seversin.
E kitap üzerinden de olurBaya da kalın ve güzel kitap. Hatta normal kitaplara göre kağıdı da büyük. Oranlama yapsan daha f/p çıkar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
E kitap alışkanlığın varsa yollayabilirim.
E kitap üzerinden de olur