G sync özelliğini göremiyorum

urktdbyme

80+
Reaksiyon skoru
14
Pc yi yeni topladım ve ekran kartı sürücüsünü gigabyte'dan indirdim fakat resimde de görebileceğiniz gibi gsync özelliği gözükmüyor.Monitör modeli
VG258QR ve gsync uyumlu bir monitör.

.
1594414483376.png

DisplayPort önemli.
bu seviyede ancak aktiv ede bilirsin

DisplayPort önemli.
bu seviyede ancak aktiv ede bilirsin
display portla 165 hz kullanıyorum zaten şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayarlardan açman lazım monitörün.
ayarlardan açamam bu gync bir monitör değil gynsc uyumlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitörün ayarlarından açmayı denedin mi?
gynsc monitör değil gsync uyumlu yani monitör içinde gysync ile gelmiyor

PC yi yeni topladım ve ekran kartı sürücüsünü Gigabyte'dan indirdim fakat resimde de görebileceğiniz gibi gsync özelliği gözükmüyor.Monitör modeli

.Alıntıyı görüntüle
Nvidia kullanmadığım için bilemiyorum ama bu kendi driverimi yoksa yönetim paneli olanmı. Driver ayrıysa ona bir göz atman gerekir derim

PC yi yeni topladım ve ekran kartı sürücüsünü Gigabyte'dan indirdim fakat resimde de görebileceğiniz gibi gsync özelliği gözükmüyor.Monitör modeli

.Alıntıyı görüntüle
display port suz olmuyor
bir de monitör kullanım kılavuzundan falan bak monitörün menüsünde girmeyi dene ordan yap.mesela bende monitörün altında tuşlar var ordan seçiyorum menüyü

display port suz olmuyor
bir de monitör kullanım kılavuzundan falan bak monitörün menüsünde girmeyi dene ordan yap.mesela bende monitörün altında tuşlar var ordan seçiyorum menüyü
DP ile kullanıyorum ve monitörün ayarlarında gsync yok baktım bakmasam bile bakmama bile gerek yok monitör amd freesnyc ile geliyor donanımsal olarak fakat gsync uyumlu yani monitörde donanımsal olarak gsync yok fakat driverdan açabilmem gerekiyor ama açamıyorum sorun bu.

DP ile kullanıyorum ve monitörün ayarlarında gsync yok baktım bakmasam bile bakmama bile gerek yok monitör amd freesnyc ile geliyor donanımsal olarak fakat gsync uyumlu yani monitörde donanımsal olarak gsync yok fakat driverdan açabilmem gerekiyor ama açamıyorum sorun bu.
kanka forumda rehberlerden birinde freesync monitörde gsync açma rehberi vardı ona bak bi istersen

kanka forumda rehberlerden birinde freesync monitörde gsync açma rehberi vardı ona bak bi istersen
driverdan açıyo olmaları lazım onların ben de o videolardan birini izledim benim de driver ı açtığımda gsync seçeneğini görmem gerekiyor ama çıkmıyor işte.

Benim bildiğim monitörün freesync ı açıp gsync nerden açılıyorsa ordan da gysncı açman lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,909
Üyeler
186,552
Son üye
badinfuence
Geri