Pc ömrü bitince napçam

mifdal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
298
Evet geldik yine foruma gtx 1650 laptop var bende ömrü çok uzun değil biliyorum pc alacak param yok telefonumda bozuldu napıcam

bilgisayar ömrü diye bir şey yok.aksi bir durum olmadığı sürece sonsuza kadar kullanabilirsin.hala 2017de aldığım gtx1050laptopu kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok.

bilgisayar ömrü diye bir şey yok.aksi bir durum olmadığı sürece sonsuza kadar kullanabilirsin.hala 2017de aldığım gtx1050laptopu kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok.
Oyun olarak

Evet geldik yine foruma gtx 1650 laptop var bende ömrü çok uzun değil biliyorum pc alacak param yok telefonumda bozuldu napıcam
Kaç yaşındasın kardeşim? Yaşın büyükse çalış al. Değilsede para biriktir ve yahut eğer destek verebiliyorsa ailenden destek al. Hadi diyelim hiç birini yapamadın dünyanın sonu değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyide sonsuz götürmez
4090'da sonsuz götürmez. Herkes oturup ağlasın mı?

Kaç yaşındasın kardeşim? Yaşın büyükse çalış al. Değilsede para biriktir ve yahut eğer destek verebiliyorsa ailenden destek al. Hadi diyelim hiç birini yapamadın dünyanın sonu değil.

4090'da sonsuz götürmez. Herkes oturup ağlasın mı?
Yok telefon bozuldu yenisini almam lazım

Biz bir şey yapamayız. Elinizdeki kart ile çoğu oyunu oynayabilirsiniz. İlla yenisi gerekiyor diyorsanız, paranız ile yeni bir bilgisayar alabilirsiniz. :D

Ben değişik fikirler çıkar diye düşünmüştüm

Cloud al pc sat şunu al bunu sayçt vb.

O zaman yatırım tavsiyesi iste

Ben değişik fikirler çıkar diye düşünmüştüm

Cloud al pc sat şunu al bunu sayçt vb.
Evi sat 4090 topla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular