🔥İndirim Jack Wolfskin & Merrell Sepette %60'a varan indirim!

Valla millette iyi para var yok diyen yalan söylüyor
Ayakkabı aldık diye kıskandı birileri lüks gördüğü zenginlik belirtisi olarak tanımladığı şeye bak. Konuda sadece 2 kişi Ayakkabı aldık yazdı diye millette iyi para var diye içerliyor.

Bot aldık kardeşim kampanyadan bot aldık Ferrari seçmiyoruz nasıl ezik bir düşünce yapın var. Dışarıda kahve içenleri gösterip bak herkeste para var diyen Low IQ dayılardansın herhalde.

Valla millette iyi para var yok diyen yalan söylüyor
bugün 3000 lira 300 lira oldu. Ayakkabıyı geç kaliteli bir mont bile 2.500TL. Alım gücü olan dar bir kesimi görüp millete para yok demek pek realist bir yaklaşım değil. 15 milyon asgari ücretli var onlar alabilir mi onlar da alabilir ya nakitle ya taksitle. Mesele 15 milyon değil 90 milyonun neden bir bot almakta zorlandığıdır.Millette ne para var demek yerine bu botları neden 3000'e 5000'e alıyoruz demen lazım.Bunu sorguladığınız vakit bazı şeyler değişecektir. Yoksa asgari ücretli kişi sayısı atarak anca geyik yaparsınız başka bişey değil.

bugün 3000 lira 300 lira oldu. Ayakkabıyı geç kaliteli bir mont bile 2.500TL. Alım gücü olan dar bir kesimi görüp millete para yok demek pek realist bir yaklaşım değil. 15 milyon asgari ücretli var onlar alabilir mi onlar da alabilir ya nakitle ya taksitle. Mesele 15 milyon değil 90 milyonun neden bir bot almakta zorlandığıdır.Millette ne para var demek yerine bu botları neden 3000'e 5000'e alıyoruz demen lazım.Bunu sorguladığınız vakit bazı şeyler değişecektir. Yoksa asgari ücretli kişi sayısı atarak anca geyik yaparsınız başka bişey değil.
Kaliteli mont 2500 TL mi :D
Haklısın da kaliteli bir mont 2.5K değil

Ben zaten bu durumdan memnun değilim, genel olarak gördüğümü söyledim ben ayrıca esnaflıkla da uğraşmaktayım çoğu insan para yok diyor ama hiçbirşeyden de geri kalmıyor, ha herkesin değer verdi şey ayrıdır orası kişisel tercih meselesi fakat genel gözlemim bu şekilde

Kaliteli mont 2500 TL mi :D
Haklısın da kaliteli bir mont 2.5K değil
kiğılı alırsan 2.500'a bulursun ve kalitelidir. mesele burda x z ürünlerden verdiğim örnek değil temel mesele olan ekonomi. yüzeysel anlamayı bırak konu bütünlüğüne bak. yoksa benim giydiğim mont 10 bin tl bende biliyorum multi kaliteli montun ne kadardan başladığını.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben zaten bu durumdan memnun değilim, genel olarak gördüğümü söyledim ben ayrıca esnaflıkla da uğraşmaktayım çoğu insan para yok diyor ama hiçbirşeyden de geri kalmıyor, ha herkesin değer verdi şey ayrıdır orası kişisel tercih meselesi fakat genel gözlemim bu şekilde
ben anladım hocam demek istediğini.

yemeğin iyisi yok
giyimin iyisi yok
sosyal hayatın eğlencenin iyisi yok
bu insanların inan bi hobisi yok. sebebi pahalılık. işte eline 3-5 kuruş geçen de kendini daha iyi hissetmek için kaliteli ürün almaya çalışıyor. o kadar da olsun.

Ayakkabı aldık diye kıskandı birileri lüks gördüğü zenginlik belirtisi olarak tanımladığı şeye bak. Konuda sadece 2 kişi Ayakkabı aldık yazdı diye millette iyi para var diye içerliyor.

Bot aldık kardeşim kampanyadan bot aldık Ferrari seçmiyoruz nasıl ezik bir düşünce yapın var. Dışarıda kahve içenleri gösterip bak herkeste para var diyen Low IQ dayılardansın herhalde.
Hayırlı olsun daha iyileri nasip olur inşallah
Ben topluma kızıyorum kimseye değil bu ülkeyi bu hale getirenlere
Emin olabilirsiniz ki açımızdan ölüyoruz diyenler iktidardaki kişiye oy veriyor ve savunuyordur.
En kral hayatı yaşayıp yaşama çalışıp para yok diyoruz garip.
Bir Avrupa ülkesi değiliz maalesef onlar gibi kolay erişemiyorum kaliteli ürünlere

Emin olabilirsiniz ki açımızdan ölüyoruz diyenler iktidardaki kişiye oy veriyor ve savunuyordur.
Bir Avrupa ülkesi değiliz maalesef onlar gibi kolay erişemiyorum kaliteli ürünlere
zenginin çarkı fakirin şükretmesiyle döner hocam. şüküre devam etsin malum kesim.

jack wolfskin taubenberg indirimli denk getirirseniz alın derim

bu arada 2.5 yıl önce amerikada 120 dolara 2 adet kampanyadan merrell aldım. 120 birim para varın düşünün gerisini. burda 120 liraya terlik alamıyorsun.

Ayakkabı+mont bi 5 lik oldum bende. 5 sene rahat giyerim.

Hocam ilk mesajın pek bu dediklerini yansıtmıyordu maalesef. Sen bot alan birine millette para var dersen malum yere oy atan insanlarla aynı kafada oluyorsun. Herkeste para var demek bambaşka bir boyut insanların parasızlıktan ne hale geldiğini sabaha kadar örneklendirebiliriz hayat bu forumdan ibaret değil. Senin burada sadece 2 kişi mi bu kampanyadan yararlandı demen gerekirken alan 2 kişi üzerinden Türkiye genellemesi yapıyorsun bir de bunu herkeste para var olarak yorumluyorsun. Dediğin gibi herkesin çevresinde vardır para yok deyip sonra da ev aldım, yat aldım, kat aldım sattım şu kadar kar ettim diye sohbete giren. Fakat bunların hiçbiri bu ülkenin yarısından çoğunun ciddi geçim sıkıntısı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Evet bir Avrupa ülkesi değiliz ama elimizden geldiğince kendi standartlarımızı belirleyebiliriz. Giyimi, dışarıda yemek yemeyi, kahve içmeyi ya da bir akşam bir yerde eğlenmeyi lüks olarak görüyorsan Avrupa ülkesinde de olsan senin için pek değişiklik olmayacak. Bende isterdim en kaliteli markalar arasından fiyatı zerre umursamadan model seçmek ama bak burada kampanyaya giren ürünler arasından seçim yapıyoruz. Senin maddi durumuna bu da çoktur onu bilemem ama bot, mont gibi şeyleri kaliteli alınca uzun bir süre tekrar alman gerekmiyor ve uzun vadede kalitesiz alan senden çok ödüyor.

Kampanyalarla 2.400 e merrel gtx bot aldım tek sıkıntı yarım numara büyük aldım artık kalın çorap giyeriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,418
Üyeler
192,712
Son üye
Emresnckttn
Geri