Egea 1.3 multijet mi clio 0.9 tce touch mı?

Frodo01

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba, motorcu olarak ilkkez araba alıcam o yüzden arabadan pek anlamam beğendiğim iki tane araç var egea 1.3 multijet easy 160 bin km full orjinal ve clio 0.9 tce touch paket 85 bin km o da full orjinal yani öyle arabadan çok performans bekleyen biri değilim zaten araçların motorları ortada fakat sizce hangisi daha iyi içerik olarak rahatlık olarak uzun yol ve şehir içi olarak? teşekkürler şimdiden.

1.3 multijet öneririm. 0.9 tce ile çok uzun yol yapmadım kötü diyemem. Yakıtı da düşüktür.
1.3 egea bence clio4den iyi. Çoğu yönüyle de önde olduğunu düşünüyorum
İç hacim , rahatlık vs.

Uzunyolda kullanacaksan 0.9 3 silindirli Clio seni baya yorar

Uzunyolda kullanacaksan 0.9 3 silindirli Clio seni baya yorar
Uzun yol çok fazla değil genel olarak şehiriçi kullanıcam çıktığımda da keyifsiz bi sürüş sunmasını istemem tabii ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.3 multijet öneririm. 0.9 tce ile çok uzun yol yapmadım kötü diyemem. Yakıtı da düşüktür.
1.3 egea bence clio4den iyi. Çoğu yönüyle de önde olduğunu düşünüyorum
İç hacim , rahatlık vs.
Peki aradaki km farkına değer mi sizce ikiside baya temiz arabalar

Uzun yol çok fazla değil genel olarak şehiriçi kullanıcam çıktığımda da keyifsiz bi sürüş sunmasını istemem tabii ki

Peki aradaki km farkına değer mi sizce ikiside baya temiz arabalar
Eğer egea 18 model üstüyse her türlü egea tercih ederdim. Km olarak ise egeanın km'si 18 19 model için dahi fazla fakat motoru kötü bir motor değil bu yüzden sorun olacağını sanmıyorum. Aracı bir ustaya götür ve zincir değişmesi gerekli mi sor. Veya önceki sahibi zincir değişmiş mi mutlaka sor.
1.3 Multijet motorda zincir çok önemli

Eğer egea 18 model üstüyse her türlü egea tercih ederdim. Km olarak ise egeanın km'si 18 19 model için dahi fazla fakat motoru kötü bir motor değil bu yüzden sorun olacağını sanmıyorum. Aracı bir ustaya götür ve zincir değişmesi gerekli mi sor. Veya önceki sahibi zincir değişmiş mi mutlaka sor.
Birde hocam petrol ofisinden mümkünse mazot almasın bizim enjektörleri yedi kalitesiz yakıt birçok yeri denedik ancak en verimsiz yakıt petrol ofisinindi
(1.3 mjet linea araç)

Birde hocam petrol ofisinden mümkünse mazot almasın bizim enjektörleri yedi kalitesiz yakıt birçok yeri denedik ancak en verimsiz yakıt petrol ofisinindi
(1.3 mjet linea araç)
Biz uzun süredir passatta kullanıyoruz sorun çıkartmadı. Fakat shell öneririm. Uzun yıllar shell kullandık yakıt kalitelidir.
Enjektörler dediğin gibi kötü yakıttan gidiyor. Dizek araç için de büyük bir masraf bence. Ara ara sıkıştırmak gerekli

17 model araç ilk elden servis bakımlı hocam

Biz uzun süredir passatta kullanıyoruz sorun çıkartmadı. Fakat shell öneririm. Uzun yıllar shell kullandık yakıt kalitelidir.
Enjektörler dediğin gibi kötü yakıttan gidiyor. Dizek araç için de büyük bir masraf bence. Ara ara sıkıştırmak gerekli
aklı kelden benzini shellden demişler şaka bir yana arkadaşın motorundada denedik bunu petrol ofisinden aldığımızda ilk motor çalışmadı bile tekledi sonrasında o benzin bittikten sonra opetten aldık motora bi can geldi sesi değişti adeta teklemiyor daha seri davranıyordu motor

17 model araç ilk elden servis bakımlı hocam
O zaman o adama servis ağır bakım diye opar set zinciri dayayıp döşemiştir. Bir de bu zincir mevzusunu sorup teyit edersen bence on numara olur. Ne dandik zincir ne de yağ pompası randıman vermiyor. Ama oparı takıyorlar serviste işte o zaman araba saat gibi

Peugeout 307 var shell harici bir yerden alırsam enjektör lanbası yakıyor cidden

aklı kelden benzini shellden demişler şaka bir yana arkadaşın motorundada denedik bunu petrol ofisinden aldığımızda ilk motor çalışmadı bile tekledi sonrasında o benzin bittikten sonra opetten aldık motora bi can geldi sesi değişti adeta teklemiyor daha seri davranıyordu mot
Bu istasyon olayında şahıs ve firma olayı var. Xxxx bir marka istasyonda baya baya olaylar gördüm. Hayatta gidip oradan yakıt almam. Şahıs istasyonu ise her türlü olay dönebilir. Ama bizim buradaki istasyonda hiç sorun görmedim. Dediğin yerle alakalı olabilir

Peugeout 307 var shell harici bir yerden alırsam enjektör lanbası yakıyor cidden
Peugeot 307de lambanın yanması çok normal hocam. O arabalar zaten super marioyu çok sever.
Şaka bir yana shell kesinlikle öneririm

O zaman o adama servis ağır bakım diye opar set zinciri dayayıp döşemiştir. Bir de bu zincir mevzusunu sorup teyit edersen bence on numara olur. Ne dandik zincir ne de yağ pompası randıman vermiyor. Ama oparı takıyorlar serviste işte o zaman araba saat gibi
Tamamdır çok teşekkür ederim gönlüm egea dan yana idi kafama iyice yattı şimdi

Geri