Neler Yeni

1.3 Clio vs 1.6 Egea

Suprağ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
sss sss
hocam zaten alırsam yağ fren vs mutlaka yeni çünkü arabanın sıkıştırdığımdan dolayı bir şey olursa altından kalkabilirmiyim bilmiyorum . clioda rektefiye şansı yok motor aliminyum blok olduğu için komple sandık motora yönelmek zorunda kalırım . egeada dizel çok fazla sıkıştırmaya ve yüksek hıza gelmez . ama bu kmlerde böyle şeylerle karşılaşacağımı sanmıyorum

hocam hacim çok önemli değil çoğu zaman tek olucam
genelde 100bin km bir agır bakımlar yapılır biliyorsundur iki satıcıya sor derim onerimdir yani benim tercihim clio

Receb İvedik

80+ Bronze
genelde 100bin km bir agır bakımlar yapılır biliyorsundur iki satıcıya sor derim onerimdir yani benim tercihim clio
egea 100k bakımında trigerde değişirse 30-50k arasında tutacaktır . clioyu bilmiyorum ama o kadar tutacağını sanmıyorum . mazottan kar edecekken vergiden bakımdan aynı paraya geldikten sonra bir anlamı kalmaz

eneskaya6

80+ Silver
o fiyatlara daha mantıklı arabalar illa ki var ama sana genel anlamda sorunsuz yol tutuşu güvenli ve sağlam bi araba olarak kia Cerato öneririm.
1.6 dizel uzun yolda az yakar, şehirici 9lt yakar yine. Sanruf, koltuk ısıtma var ne derece gerekli tartışılır. Yol tutuşu gayet iyi bi araba A3’e yakın denilebilecek düzeyde. Sağlamlık olarakta İİHS de testinden 4/4 ile geçti. Motoru sorunsuz denilecek bi motor.
Egea clio bunun yanında araba değil

Receb İvedik

80+ Bronze
o fiyatlara daha mantıklı arabalar illa ki var ama sana genel anlamda sorunsuz yol tutuşu güvenli ve sağlam bi araba olarak kia Cerato öneririm.
1.6 dizel uzun yolda az yakar, şehirici 9lt yakar yine. Sanruf, koltuk ısıtma var ne derece gerekli tartışılır. Yol tutuşu gayet iyi bi araba A3’e yakın denilebilecek düzeyde. Sağlamlık olarakta İİHS de testinden 4/4 ile geçti. Motoru sorunsuz denilecek bi motor.
Egea clio bunun yanında araba değil
teşekkürler hocam inceleme fırsatım olursa dönüş sağlarım

Top Bottom