pppoe
80+
- Reaksiyon skoru
- 122
Ekler
Son düzenleme:
6 gün sonra bitiyorum turkcell tahattutum1 gün 11 saat kadı
Numara taşımak isteyenler
30gb 230
60gb 324
Hayır olsun Ben 2 ay önce 32gb 167 den aldım bak bunda geçtikten sonra premium paket al ilk ay 5 TL sonraki ay 20 TL devam et. Haftalık çift sakla Kazan var aylık garanti minimum 10gb + aylık blue TV varEyvallah hocam valla ilaç gibi geldi.
Bimcell den 188 liraya 15 gb paket + 121 TL yede 20gb alıyordum.Pekde tat vermıyordu.
şuan aynı fiyata interneti 2 ye katladım gibi
Alıntıyı görüntüle
şubeden simkart almayı seçtim. 3 gün süresi var. yarın gidip simkartı alıcam.Hayır olsun Ben 2 ay önce 32gb 167 den aldım bak bunda geçtikten sonra premium paket al ilk ay 5 TL sonraki ay 20 TL devam et. Haftalık çift sakla Kazan var aylık garanti minimum 10gb + aylık blue TV var
turkcelliyim martta taahüt bitiyor 2 ay için ne kadar ücret çıkarırlar erkenden taşısam bilgisi olan var mı?Son 2 saat
30gb 230
60gb 324
Türk telekomda TAAHHUT yazıp 5555 e göndererek görünüyor da , turkcell i bilmiyorum.turkcelliyim martta taahüt bitiyor 2 ay için ne kadar ücret çıkarırlar erkenden taşısam bilgisi olan var mı?
Uygulamasında seçiliyor kendin halledersin. Şubeden sim Kart aldığın için +10 gb hediye alman lazım , oyun tekliflerini değerlendir sana öneriyor kolay oyunlar 1-5 GB arası lvl 20 olunca 3-5 güne hediyen geliyorşubeden simkart almayı seçtim. 3 gün süresi var. yarın gidip simkartı alıcam.
bunu bilmiyordum iyi oldu söylediğin.Ama ben premium paket istiyorum mu diyeceğim ? Deneriz
Etlikte ulusta sıkıntı yokTürk telekomda TAAHHUT yazıp 5555 e göndererek görünüyor da , turkcell i bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ankara’da çeken yer var mı ya. Keçiörende hiç çekmiyor.
Sağolasın paylaşımın için, bugün hallettim. Teşekkür etmek için yazmak istedim.Son 2 saat
30gb 230
60gb 324