Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 22
- Reaksiyon skoru
- 8,527
Tamamdır başta BIOS'u günceller. Oradanda Windows formatına geçeriz hocam.bir tane 7.5 gb lık var birde 3.5 gb lık var
Tamamdır başta BIOS'u günceller. Oradanda Windows formatına geçeriz hocam.bir tane 7.5 gb lık var birde 3.5 gb lık var
hocam ben hazırım burada mısınTamamdır başta BIOS'u günceller. Oradanda Windows formatına geçeriz hocam.
bu arada bıosum son sürümTamamdır başta BIOS'u günceller. Oradanda Windows formatına geçeriz hocam.
Buradayım hocam. Önce BIOS'u güncelleyelim.hocam ben hazırım burada mısın
Son sürümse direkt Windows 11'i yazdırıp formata geçelim.hocam ben hazırım burada mısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu arada bıosum son sürüm
ee yalnız ben windows 10 istiyorum önceden wındows 11ı kurmuştum kotuyduBuradayım hocam. Önce BIOS'u güncelleyelim.
Son sürümse direkt Windows 11'i yazdırıp formata geçelim.
Sistem özellikleri olarak hemen hemen benle aynı hocam. Ben Windows 11 Pro kullanıyorum şu zamana kadar sorun yaşamadım. Windows 11 sisteminde daha iyi çalışacaktır. Windows 10 devri bitti artık.ee yalnız ben windows 10 istiyorum önceden wındows 11ı kurmuştum kotuydu
11 pro güzel ise problemi yoksa tamam 11 pro yapalımSistem özellikleri olarak hemen hemen benle aynı hocam. Ben Windows 11 Pro kullanıyorum şu zamana kadar sorun yaşamadım. Windows 11 sisteminde daha iyi çalışacaktır. Windows 10 devri bitti artık.
Şu zamana kadar performanstan yana bir sorunum olmadı.11 pro güzel ise problemi yoksa tamam 11 pro yapalım
güzel başlayalım ozamanŞu zamana kadar performanstan yana bir sorunum olmadı.
Burada yazdıklarımı aynen yap hocam.güzel başlayalım ozaman
iniyor şuanBurada yazdıklarımı aynen yap hocam.
Windows 11 Yapılımı:
1) Öncelikle elinizde en az 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun.
2) (https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11) sayfayı alta kaydır, ISO yazan kısmından Windows 11'i seçip indir. Bu indirme işlemi bittikten sonra masaüstünde ya indirilenler klasöründe bu ISO'nuz görünecek.
3) Şimdi RUFUS adlı programı indiriyoruz. (https://rufus.ie/tr/)
4) RUFUS'u çalıştırıyoruz ve flash belleği takıyoruz. Önyükleme seçiminden indirmiş olduğunuz ISO'yu seçiyorsunuz. Sonra Disk Bölüm Düzenini GPT seçiyorsunuz, Hedef Sistem ise UEFI (CSM yok) diye görünecek. Diğer hiçbir şeye dokunmanıza gerek yok otomatik yapıyor bu ayarları sonra başlat diyorsunuz. Ondan sonra bir kaç tane daha seçenek çıkıyor 5 ya da 6 kutucuklu onları boş bırakın. (Microsoft hesabı ile oturum açmak istemiyorsan o kutucuğu aktif et). Bu işlem yaklaşık 10-15 dakika sürmektedir. Sonra format flashınız hazır olacak.
hocam ben 7.5 gb lık usbyi yan komşudan aldım onda da windows 11 yüklü geldi flash bellekde ama iso olup olmadığını nasıl anlarım?Burada yazdıklarımı aynen yap hocam.
Windows 11 Yapılımı:
1) Öncelikle elinizde en az 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun.
2) (https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11) sayfayı alta kaydır, ISO yazan kısmından Windows 11'i seçip indir. Bu indirme işlemi bittikten sonra masaüstünde ya indirilenler klasöründe bu ISO'nuz görünecek.
3) Şimdi RUFUS adlı programı indiriyoruz. (https://rufus.ie/tr/)
4) RUFUS'u çalıştırıyoruz ve flash belleği takıyoruz. Önyükleme seçiminden indirmiş olduğunuz ISO'yu seçiyorsunuz. Sonra Disk Bölüm Düzenini GPT seçiyorsunuz, Hedef Sistem ise UEFI (CSM yok) diye görünecek. Diğer hiçbir şeye dokunmanıza gerek yok otomatik yapıyor bu ayarları sonra başlat diyorsunuz. Ondan sonra bir kaç tane daha seçenek çıkıyor 5 ya da 6 kutucuklu onları boş bırakın. (Microsoft hesabı ile oturum açmak istemiyorsan o kutucuğu aktif et). Bu işlem yaklaşık 10-15 dakika sürmektedir. Sonra format flashınız hazır olacak.
Flash belleğinin içine girip ekran görüntüsünü atar mısın?iniyor şuan
hocam ben 7.5 gb lık usbyi yan komşudan aldım onda da windows 11 yüklü geldi flash bellekde ama iso olup olmadığını nasıl anlarım?
Flash belleğinin içine girip ekran görüntüsünü atar mısın?