TÜRKKILICI
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
böyle bir skin çıktı ücretsiz olarak kasadan nasıl sizce değerlimi ?
Skillleri falan güzel değil bu kostümün şahsen ben açmam ayrıca janna mi oynican 3 kostüm parçası birleştirmek için bekletilir haricinde berbat bir kostüm benceAlıntıyı görüntüle
böyle bir skin çıktı ücretsiz olarak kasadan nasıl sizce değerlimi ?
Yani lol olduğu için değerli olması bişey değiştirmiyor. Satılmıyor sonuçta. Değeri yok yani.
bu direk skin değilmi ?Skillleri falan güzel değil bu kostümün şahsen ben açmam ayrıca janna mi oynican 3 kostüm parçası birleştirmek için bekletilir haricinde berbat bir kostüm bence
nasıl açılıyor ?inanılmaz bir değeri yok beğendiysen aç
Kankam yeni başlamışsın galiba skinler yetenek animasyonlarınıda değiştiriyorEpic yazıyor o yüzden merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu direk skin değilmi ?
Akın parçası bu önce heroyu acicans onra 1350 turuncu öz verip acicanEpic yazıyor o yüzden merak ettim
bu direk skin değilmi ?
o kadarını biliyorum ama epic skin shard destansı skin parçası diyor bu skin mi direk yoksa skin parçasımı bu parçadan 3 tane toplayıncamı kostüm oluyorKankam yeni başlamışsın galiba skinler yetenek animasyonlarınıda değiştiriyor
1350 turuncu öz derken rp mi ?Akın parçası bu önce heroyu acicans onra 1350 turuncu öz verip acican
direk skin o turuncu öz verip açabiliyosuno kadarını biliyorum ama epic skin shard destansı skin parçası diyor bu skin mi direk yoksa skin parçasımı bu parçadan 3 tane toplayıncamı kostüm oluyor
1350 turuncu öz derken rp mi ?
500 var bendedirek skin o turuncu öz verip açabiliyosun