🔥İndirim Yeni Ucuz Wireless Kulaklık Alternatifi - VGN VXE V1 Wireless | 1299 TL |

30dolara bir kulaklıktan ne bekleyebilirsin ki+kablosuz yani. Kablolu kaliteli bi şey almak daha mantıklı.
Yani pek bir şey beklememek lazım işte çok beklentiyle almasınlar diye dedim. İlla kablosuz isteniyorsa bence min 3-4k bandına çıkılması lazım yoksa her türlü kablolu daha mantıklı oluyor.

Görünüş olarak G435'e çok benziyor,
bu videoda mikrofon testi yapılıyor çok kötü değil gibi.
Konudan bağımsız fakat mousepad mükemmel duruyor 90x40 da değil herhalde daha geniş bir ürün linkini bilen varsa mükemmel olur

Neredeyse yarı fiyatından daha ucuza G435 klonu yapmış adamlar hem mikrofonu daha iyi hem gecikmesi hemde pil ömrü. Ses kalitesini bilemem ama çok kötü olacağını düşünmüyorum incelemeler olumlu. Dolby Atmos gibi bir şey ile adam olur bu. 30$'a gayet iyi kulaklık bende bir tane alıyorum

Bir süredir HAVIT FUXi-H3 takip ediyordum kablosuz kulaklığa geçmek için fakat bu da güzelmiş logitech'in tasarımı birebir aynı gibi duruyor. FuxiH3 ile alakalı kötü yorumlar kafa karıştırıyordu onun yerine bunu alıyorum.

++Kargo ücreti nedir ya hem de 60₺.

Yine bir ekleme, SWAR50 kodu üründe geçerli oluyor 50₺ indirim sağlıyor en azından kargo bedavaya geliyor diyebiliriz alacaklara hayırlı olsun umarım beklentilerimizi karşılar.

Son düzenleme:
Bir süredir HAVIT FUXi-H3 takip ediyordum kablosuz kulaklığa geçmek için fakat bu da güzelmiş logitech'in tasarımı birebir aynı gibi duruyor. FuxiH3 ile alakalı kötü yorumlar kafa karıştırıyordu onun yerine bunu alıyorum.

++Kargo ücreti nedir ya hem de 60₺.

Yine bir ekleme, SWAR50 kodu üründe geçerli oluyor 50₺ indirim sağlıyor en azından kargo bedavaya geliyor diyebiliriz alacaklara hayırlı olsun umarım beklentilerimizi karşılar.
gelince yorum bekliyoz hocam

Taksit yok mu ya

Ben beğendim gayet albenisi yüksek bir tasarım olmuş

Son düzenleme:
gelince yorum bekliyoz hocam
Geldi, mikrofonu 10/10 saçmalık derecesinde iyi. Bağlantıyla alakalı bir problem hiç yaşamadım 2 saattir kullanııyorum. Ses kalitesi ve yüksekliği fiyatına göre yine çok iyi özellikle music modu. Tek eksi diyebileceğim o da benden kaynaklı kafam büyük kulaklık biraz sıkıyor ama zamanla illaki esner.

Alanlar çok memnun gerek kulaklık gerek mikrofon performansından.
logitech be like.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,004
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri