Neler Yeni

🔥İndirim Yeni Ucuz Wireless Kulaklık Alternatifi - VGN VXE V1 Wireless | 1299 TL |

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Batuhan
Merhabalar 200tl lik kablolu kulaklıktan geçmeyi düşünüyorum sizce geçilir mi? Swarcow dan incelemesini izledim gayet iyi gibi geldi ama bi sormak istedim
Bütçe o kadar ise ve ultra bir performans beklemiyorsan geçilir. Ben hala oyunlarda benim kabloluyu kullanıyorum. Ama onun dışında eq ayarı yaptım müzik vs işimi görüyor. PC de ve macte tek tuşla airpods gibi anında bağlanıyor. Ona göre düşünebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
Bütçe o kadar ise ve ultra bir performans beklemiyorsan geçilir. Ben hala oyunlarda benim kabloluyu kullanıyorum. Ama onun dışında eq ayarı yaptım müzik vs işimi görüyor. PC de ve macte tek tuşla airpods gibi anında bağlanıyor. Ona göre düşünebilirsin.
Genelde oyun oynayan birisiyim ama bu fiyata kablolu önerebileceğin kulaklık var mıdır kulak içi kulak üstü farketmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Batuhan
Genelde oyun oynayan birisiyim ama bu fiyata kablolu önerebileceğin kulaklık var mıdır kulak içi kulak üstü farketmez
Brom birkaç jbl ve apple kullandım onun haricinde oyun için kullandığım bu kulaklık var https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,828340557.html . Herşeyiyle mükemmel bir kulaklık. Bana pc topladığımda hediye verdiler markayı ilk defa duymuştum. 4 yıldır kullanıyorum. 4. yıla girdiğimde pedler eskidi 230 tl ile değiştirdim yenisiyle hala devam kullanmaya. EQ ayarını sona çekip boostlayınca diğer odaya kadar duyabileceğin bir ses veriyor. Oyunlarda 7.1 vs gayet iyi çalışıyor. Mikrofonu da gayet kaliteli. İlla wireless olsun demiyorsan tercih edebilirsin.
Ben bu vxe v1 e geçince dc üzerindeki herkes mikrofona çöp dedi gamepower a kıyasla. Sesi da bana göre kötü geldi. Ama kullanıyorum arada iade etmeedim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
x
wireless kulaklık arayan ve vxe de aradığını bulamayan dostlar için görece ucuz bir önerim var.
kulaklık hakkında hiç bilgim yok. bu konudaki gibi başlık açıp insanları yönlendirmek istemem. alıp deneyecek ve deneyimini paylaşacak cesur üyeleri bekleyin derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
NBerke Dagdelen
Razer Barracuda X'ten geçtim. Mikrofonu çok daha iyi, performans olarak da daha kötü bir kulaklık kullanıyormuşum gibi gelmiyor, kafa kafaya diyebilirim.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Gamepower jin var ama kablosuz beyaz bir kulaklığa geçmek istiyorum. Alan arkadaşlar hiç mi önermiyor. Bu bütçelere bildiğim kadarıyla daha iyi bir kulaklık yok kablosuz

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Bu kulaklik mi daha iyidir kablosuz asus tuf gaming mi

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Hocam ikisi arasında heralde 2.5k fiyat farkı var. Pek adil bir karşılaştırma değil gibi dediğiniz :D
Ikinci el cok az kullanilmis tuf gaming buldum onun icin sormustum hocam. Tuf gamingi alacagim :D Ama merak ettigim konu bunlarda cakma orijinal olayi var midir acaba pek sanmiyorum ama

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Ahmet
Ikinci el cok az kullanilmis tuf gaming buldum onun icin sormustum hocam. Tuf gamingi alacagim :D Ama merak ettigim konu bunlarda cakma orijinal olayi var midir acaba pek sanmiyorum ama
Anladım hocam, çakma olayı olacağını şahsen sanmıyorum.

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
merhaba arkadaşlar kulaklığımdan çok memnunum ama kafama küçük geldiği için satıyorum ilgilenen varsa özelden yaza bilir.

kowin00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mehmet inan
Sırf yazmak için kayıt oldum. Kulaklığı sipariş ettim. İnanılmaz derecede gürültü engelleme sorunu var. Kendi sesinizi bile gürültü olarak algılıyor ve sürekli kulaklığı yada mikrofonu aç kapa yapmak zorunda kalıyorsunuz. Paketi açtığınız içinde iade edemiyorsunuz. Tam bir çin işkencesi. aliexpress'de bu ürün doluymuş zaten sonradan gördüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,047
Üyeler
164,950
Son üye
nopc
Top Bottom