Neler Yeni

🔥İndirim Yeni Ucuz Wireless Kulaklık Alternatifi - VGN VXE V1 Wireless | 1299 TL |

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Ömer
Bence bu kişiden kişiye göre değişiyor, hali hazırda kullandığınız model ne idi?
blackshark v2, plantronics ve kısa bir süre de corsair virtuoso kullandım söylediğiniz boğukluk ve dandik ses benim kulaklığımda yok bunu savunacağım çünkü yok :D

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

DunkFlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ertuğ Oğuz
Kanka bildiğin tws kulaklığı kulağının içine iyice sokarsında öyle bir ses gelir ya öyle geliyor yoksa çok iyi kulaklık
iki farklı modu var bir modda dediğin gibi öyle fakat diğer modda ses mükemmel geliyor.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Samet Mustafa Aktaş

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Yağız Berk Özel
blackshark v2, plantronics ve kısa bir süre de corsair virtuoso kullandım söylediğiniz boğukluk ve dandik ses benim kulaklığımda yok bunu savunacağım çünkü yok :D
Sizde olduğu gibi bende de hiçbir şekilde boğukluk gibi ses sorunu yok. Mikrofondaki ufak sıkıntı dışında hiçbir sorun yok bana gelen kulaklıkta bazı kişilere ürün sıkıntılı geliyor gibime geldi.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,294
İsim
Emre
Discord
necromancerr
https://www.akakce.com/bluetooth-ku...fe-q10i-kablosuz-siyah-fiyati,2073293483.html bilgisayarda sadece müzik dinleyip film izleyecek hikayeli oyun oynayacak arkadaşlar için ekstra seçenek olabilir hem dışarıda da kullanabilirler

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
ekstra seçenek olabilir
çok önermiyorum oyun için Q10,ama giriş seviye kablosuz müzik kulaklığı olarak iyi. Ama herhangi bir orta seviye kablolu kulaklık bundan daha iyi sese ve kaliteye sahiptir.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,294
İsim
Emre
Discord
necromancerr
çok önermiyorum oyun için Q10,ama giriş seviye kablosuz müzik kulaklığı olarak iyi. Ama herhangi bir orta seviye kablolu kulaklık bundan daha iyi sese ve kaliteye sahiptir.
rekabetçi oyunlar için zaten iyi değil ancak dediğim gibi hikayeli oyunlarda kablo ile uğraşmak istemeyenler için işini görür ben 999 TL'ye çektim bir tane ihtiyacım vardı hem dışarıda hem pcde kullanacağım ayrıca benim gibi 200 tllik üründen geçenler için kat kat iyi gelicektir :D

DunkFlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ertuğ Oğuz
Hocam evet ses iyileşiyor ama H2002D de alıştığım tizlik burada yok.
hocam bence 1300 tl güncel kulaklıklıklarla ve wireless olarak düşündüğümüzde bence bu fiyata f/p bi ürün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bence 1300 TL güncel kulaklıklıklarla ve wireless olarak düşündüğümüzde bence bu fiyata f/p bi ürün.
belkide herkesin beklentisi çokl fazlaydı bilmiyom.

hocam bence 1300 TL güncel kulaklıklıklarla ve wireless olarak düşündüğümüzde bence bu fiyata f/p bi ürün.
belkide herkesin beklentisi çokl fazlaydı bilmiyom.

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
mert kurtulus
Kimse size zorla alın demedi.
Kulaklik hijyen ürünü olduğu için iadesi olmadığını bilerek aldınız. Mağdur olduk tarzında yorumlar çok saçma buluyorum. Bu kadar gecikmesi az olan bir kulaklığı zaten her şeyi dört dörtlük olsa 1300 tl alamazdım 3300 tl olurdu

DunkFlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ertuğ Oğuz
Kimse size zorla alın demedi.
Kulaklik hijyen ürünü olduğu için iadesi olmadığını bilerek aldınız. Mağdur olduk tarzında yorumlar çok saçma buluyorum. Bu kadar gecikmesi az olan bir kulaklığı zaten her şeyi dört dörtlük olsa 1300 TL alamazdım 3300 TL olurdu
kesinlikle katılıyorum hocam açıklama kısmında iade olmadığı yazıyordu zaten ben ilk takığımda garipsedim fakat diğer moda geçtiğimde gerçektende hoşuma gitti gecikmesi denildiği gibi çok iyi,pedler çok rahat 1300 tl ye wireless grubunda bu fiyata göre gerçekten f/p bir ürün.

kesinlikle katılıyorum hocam açıklama kısmında iade olmadığı yazıyordu zaten ben ilk takığımda garipsedim fakat diğer moda geçtiğimde gerçektende hoşuma gitti gecikmesi denildiği gibi çok iyi,pedler çok rahat 1300 TL ye wireless grubunda bu fiyata göre gerçekten f/p bir ürün.
yakın bir zamanda programada eklenicek kulaklık ve ben dahada güzel olacağını düşünüyorum.tabii ki herkesin kulak zevki farklı benim önceliğim rahatlıktı,ses kalitesi beni tatmin etti şahsen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,285
Üyeler
160,668
Son üye
alpmervan
Top Bottom