Neler Yeni

🔥İndirim Yeni Ucuz Wireless Kulaklık Alternatifi - VGN VXE V1 Wireless | 1299 TL |

DunkFlex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ertuğ Oğuz
Void elite benim listemde açıkçası. Ama arkadaşta var ve çok ağır değil mi hocam? . Onun dışında mic + ses iyi diye biliyorum.

Hocam evet çok hafif + , pedler rahat + , çekim mesafesi + bunlara katılıyorum ama bence 40mm driverdan dolayı eq ile sesin çok fark edeceğini sanmıyorum. Yinede ben 1 ay takılır, yazılım gelmez ise 1k ya koyarım artık yapacak bir şey yok.
yazılımı indirdim hocam kategoride kulaklık gözüküyor ilerki updatelerde kesinlikle eklenicek zaten belirtmişler.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
50 mm sürücülü kulaklıktan yani asus tuf h3 den geçilirmi
50mm sürücülü olarak bahsettiğin birsey kötü birsey mi bilmediğimden soruyorum kulaklığı yeni aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Batuhan
yazılımı indirdim hocam kategoride kulaklık gözüküyor ilerki updatelerde kesinlikle eklenicek zaten belirtmişler.
Yazılımı nasıl indirdiniz? Link var mı inceleyebileceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

50 mm sürücülü kulaklıktan yani asus tuf h3 den geçilirmi
53mm kullanıyorum aman ha yapma, denendi ve onaylandı.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,416
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
40-50MM sürücünün sese direkt bir etkisi olamaz. Kaliteli 40MM sürücüye sahip olan onlarca kulaklık var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Mehmet Emirhan Çetinel
Instagram
mecetinel
Steam
MehmetÇ
Void elite benim listemde açıkçası. Ama arkadaşta var ve çok ağır değil mi hocam? . Onun dışında mic + ses iyi diye biliyorum.

Hocam evet çok hafif + , pedler rahat + , çekim mesafesi + bunlara katılıyorum ama bence 40mm driverdan dolayı eq ile sesin çok fark edeceğini sanmıyorum. Yinede ben 1 ay takılır, yazılım gelmez ise 1k ya koyarım artık yapacak bir şey yok.
Kargo daha bugün geldi.İştem çıkıp eve gidip bakacağım.Yorumları incelemeleri falan iyiydi o fiyat bandında iyi olduğunu düşündüğüm işin aldım.Tek eksiği type c girişi yokmuş mikro usb ile şarj ediliyormuş o da çok problem değil benim için

troken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Fatih
Kulaklık fos çıktı. Aliexpressdede satılıyor zaten kulaklık ordan getirtmişler. Alanlar satmak istiyor. İade edemedikleri için 😀

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
715
İsim
Ömer
Tekrar tekrar yazıyorum konuya yeni partiden alan arkadaşlar için. Bilmiyorum 2. partide sesler nasıl ama ben ilk çıktığında alanlardanım ses kalitesi ve şiddetiyle alakalı zerre sıkıntı yaşamadım tek problemimiz mikrofon bazı zamanlar sapıtıyor (noise cancelling) onun için de yazılım desteği bekliyorum ki yazılımı hem wraith tarafı hem de VGN firması onayladı ne zaman gelir bilinmez. Sesle ilgili sorun yaşayan arkadaşlar görselde gözüktüğü gibi mic tuşuna uzun basıp boost modunda deneyebilirler mi fikirlerinizi o zaman merak ediyorum. Yüksek ses seven ben bile o modda yüksekte kullanamıyorum mümkün değil.

Ekler

• q.png
    q.png
    260.4 KB · Hit: 70

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Tuna

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Tekrar tekrar yazıyorum konuya yeni partiden alan arkadaşlar için. Bilmiyorum 2. partide sesler nasıl ama ben ilk çıktığında alanlardanım ses kalitesi ve şiddetiyle alakalı zerre sıkıntı yaşamadım tek problemimiz mikrofon bazı zamanlar sapıtıyor (noise cancelling) onun için de yazılım desteği bekliyorum ki yazılımı hem wraith tarafı hem de VGN firması onayladı ne zaman gelir bilinmez. Sesle ilgili sorun yaşayan arkadaşlar görselde gözüktüğü gibi mic tuşuna uzun basıp boost modunda deneyebilirler mi fikirlerinizi o zaman merak ediyorum. Yüksek ses seven ben bile o modda yüksekte kullanamıyorum mümkün değil.
Kanka bildiğin tws kulaklığı kulağının içine iyice sokarsında öyle bir ses gelir ya öyle geliyor yoksa çok iyi kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Batuhan
Bence bu kişiden kişiye göre değişiyor, hali hazırda kullandığınız model ne idi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,040,237
Üyeler
164,983
Son üye
G4ll4NT