Neler Yeni

🔥İndirim Yeni Ucuz Wireless Kulaklık Alternatifi - VGN VXE V1 Wireless | 1299 TL |

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
mert kurtulus
Aldım 2 gündür kullanıyorum ses olarak iyi ama mic yazılım desteğine ihtiyacı var arada robot gibi ses geliyor diyorlar( benim içi önemli değil zaten masaüstü mic kullanıyorum.) 1300 tl göre değecek bir kullanımlık

cocojumbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sercan
sesler boğuk geldi bana, buna bi çözüm bilen var mı? müzik moduna geçsem de aynı

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Numan Ceylan
Yazılım şart, sesler çok geriden ve boğuk geliyor. Eko ayarı ile bir nebze çözülür ama bu haliyle iyi değil. Ayrıca kablo varken kapanması kadar saçma bir olay yok.

Yazılım şart, sesler çok geriden ve boğuk geliyor. Eko ayarı ile bir nebze çözülür ama bu haliyle iyi değil. Ayrıca kablo varken kapanması kadar saçma bir olay yok.
Dediğime geldin yine bak ajsıskkdl, neyse benimki yarın gelicek yapmam gereken bir ayar var mı knk sesle ilgili felan, valo oynuyorum beni rahatsız ederse sıkıntı

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Ömer
1708335600466.png

Kendileri de doğruladılar Wraith'ten sonra. Yazılım desteği gelecek arkadaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sesler çok geriden ve boğuk mu nasıl ya? Ne seste boğukluk var ne de gecikme, sıfır diyebilirim gecikmesi hatta. Acaba fark mı var ya bazılarında da mikrofonda boğulma sorunu yok mesela herhalde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Batuhan
arkadaşlar apex legends oynuyorum bu ürün üzer mi zaten apex legendsin sesler sorunlu bu ürünle sıkıntı yaşar mıyım rekabetçiyi pek umursamıyorum zevkine oynuyorum

Alıntıyı görüntüle

Sesler çok geriden ve boğuk mu nasıl ya? Ne seste boğukluk var ne de gecikme, sıfır diyebilirim gecikmesi hatta. Acaba fark mı var ya bazılarında da mikrofonda boğulma sorunu yok mesela herhalde.
Daha önceki kullandığın kulaklık markası nedir hocam? Seste gecikme yok bende fakat kesinlikle ses driverları kötü yani önceki kullandıklarıma göre kötü ama bence ortalama fiyata göre. Yazılım desteğini beklemekten başka çare yok tune yapılıp bakılabilir anca öyle

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Ömer
Daha önceki kullandığın kulaklık markası nedir hocam? Seste gecikme yok bende fakat kesinlikle ses driverları kötü yani önceki kullandıklarıma göre kötü ama bence ortalama fiyata göre. Yazılım desteğini beklemekten başka çare yok tune yapılıp bakılabilir anca öyle
razer blackshark v2 ve plantronics kullandım hatta kısa süre de corsair virtuoso wireless kullanmıştım. bende asla boğukluk yok.

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Numan Ceylan
Alıntıyı görüntüle

Sesler geriden geliyor, gecikme olarak değil. Sesler kulaga uzak bir mesafeden geliyor.
Diğer kulaklıklarımda ses beynimin ortasında toplanırken v1'de sesler uzaktan geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Serkan Dağtekin
Mikrofonu çok güzel ve net 2 kere denedim, hiç sorun yoktu. Pedleri güzel. Onun haricinde başka iyi bir yanı yok. Bendeki kulaklığın ses kalitesi çok çok kötü, çakma apple kulaklıkları gibi. Bana mı denk geldi dicem ama forumda bunu söyleyen başkalarıda var. Sesler derinden geliyor ve ses kaliteside kötü. Malzeme kalitesi zaten çok kötü. İnce plastikten yapmışlar. Ben önermem ama beğenenlerin neyi beğendiğinide anlamadım belki sorunlu bir üründür bazılarına iyi bazılarına bozuk ürün gidiyordur.

cocojumbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sercan
Mikrofonu çok güzel ve net 2 kere denedim, hiç sorun yoktu. Pedleri güzel. Onun haricinde başka iyi bir yanı yok. Bendeki kulaklığın ses kalitesi çok çok kötü, çakma apple kulaklıkları gibi. Bana mı denk geldi dicem ama forumda bunu söyleyen başkalarıda var. Sesler derinden geliyor ve ses kaliteside kötü. Malzeme kalitesi zaten çok kötü. İnce plastikten yapmışlar. Ben önermem ama beğenenlerin neyi beğendiğinide anlamadım belki sorunlu bir üründür bazılarına iyi bazılarına bozuk ürün gidiyordur.
ses aynı anlattığınız gibi bende de, mikrofon iyi sadece

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
ben de ilk yazımda demiştim tam o çakma airpods alırsın ya o kalitede bir ses iadelicem bana zaten kafa bandı yerinde siyah bir çizikle geldi kozmetik hatalı direkt iade

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Batuhan
ben de ilk yazımda demiştim tam o çakma airpods alırsın ya o kalitede bir ses iadelicem bana zaten kafa bandı yerinde siyah bir çizikle geldi kozmetik hatalı direkt iade
bro ben de beğenmedim iade edebilir miyiz ya? kusur yok 3gün oldu açalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,282
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom