arkadaşlar g435le çok fark varmı 2 sini aynanda kullanicamda @MuratTheFounderOfGariban
Dediğime geldin yine bak ajsıskkdl, neyse benimki yarın gelicek yapmam gereken bir ayar var mı knk sesle ilgili felan, valo oynuyorum beni rahatsız ederse sıkıntıYazılım şart, sesler çok geriden ve boğuk geliyor. Eko ayarı ile bir nebze çözülür ama bu haliyle iyi değil. Ayrıca kablo varken kapanması kadar saçma bir olay yok.
Sesler çok geriden ve boğuk mu nasıl ya? Ne seste boğukluk var ne de gecikme, sıfır diyebilirim gecikmesi hatta. Acaba fark mı var ya bazılarında da mikrofonda boğulma sorunu yok mesela herhalde.Yazılım şart, sesler çok geriden ve boğuk geliyor. Eko ayarı ile bir nebze çözülür ama bu haliyle iyi değil. Ayrıca kablo varken kapanması kadar saçma bir olay yok.
arkadaşlar apex legends oynuyorum bu ürün üzer mi zaten apex legendsin sesler sorunlu bu ürünle sıkıntı yaşar mıyım rekabetçiyi pek umursamıyorum zevkine oynuyorum
Daha önceki kullandığın kulaklık markası nedir hocam? Seste gecikme yok bende fakat kesinlikle ses driverları kötü yani önceki kullandıklarıma göre kötü ama bence ortalama fiyata göre. Yazılım desteğini beklemekten başka çare yok tune yapılıp bakılabilir anca öyleAlıntıyı görüntüle
Kendileri de doğruladılar Wraith'ten sonra. Yazılım desteği gelecek arkadaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sesler çok geriden ve boğuk mu nasıl ya? Ne seste boğukluk var ne de gecikme, sıfır diyebilirim gecikmesi hatta. Acaba fark mı var ya bazılarında da mikrofonda boğulma sorunu yok mesela herhalde.
razer blackshark v2 ve plantronics kullandım hatta kısa süre de corsair virtuoso wireless kullanmıştım. bende asla boğukluk yok.Daha önceki kullandığın kulaklık markası nedir hocam? Seste gecikme yok bende fakat kesinlikle ses driverları kötü yani önceki kullandıklarıma göre kötü ama bence ortalama fiyata göre. Yazılım desteğini beklemekten başka çare yok tune yapılıp bakılabilir anca öyle
Sesler geriden geliyor, gecikme olarak değil. Sesler kulaga uzak bir mesafeden geliyor.Alıntıyı görüntüle
Kendileri de doğruladılar Wraith'ten sonra. Yazılım desteği gelecek arkadaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sesler çok geriden ve boğuk mu nasıl ya? Ne seste boğukluk var ne de gecikme, sıfır diyebilirim gecikmesi hatta. Acaba fark mı var ya bazılarında da mikrofonda boğulma sorunu yok mesela herhalde.
ses aynı anlattığınız gibi bende de, mikrofon iyi sadeceMikrofonu çok güzel ve net 2 kere denedim, hiç sorun yoktu. Pedleri güzel. Onun haricinde başka iyi bir yanı yok. Bendeki kulaklığın ses kalitesi çok çok kötü, çakma apple kulaklıkları gibi. Bana mı denk geldi dicem ama forumda bunu söyleyen başkalarıda var. Sesler derinden geliyor ve ses kaliteside kötü. Malzeme kalitesi zaten çok kötü. İnce plastikten yapmışlar. Ben önermem ama beğenenlerin neyi beğendiğinide anlamadım belki sorunlu bir üründür bazılarına iyi bazılarına bozuk ürün gidiyordur.
ben de ilk yazımda demiştim tam o çakma airpods alırsın ya o kalitede bir ses iadelicem bana zaten kafa bandı yerinde siyah bir çizikle geldi kozmetik hatalı direkt iadeMikrofonu çok güzel ve net 2 kere denedim, hiç sorun yoktu. Pedleri güzel. Onun haricinde başka iyi bir yanı yok. Bendeki kulaklığın ses kalitesi çok çok kötü, çakma apple kulaklıkları gibi. Bana mı denk geldi dicem ama forumda bunu söyleyen başkalarıda var. Sesler derinden geliyor ve ses kaliteside kötü. Malzeme kalitesi zaten çok kötü. İnce plastikten yapmışlar. Ben önermem ama beğenenlerin neyi beğendiğinide anlamadım belki sorunlu bir üründür bazılarına iyi bazılarına bozuk ürün gidiyordur.
bro ben de beğenmedim iade edebilir miyiz ya? kusur yok 3gün oldu açalıben de ilk yazımda demiştim tam o çakma airpods alırsın ya o kalitede bir ses iadelicem bana zaten kafa bandı yerinde siyah bir çizikle geldi kozmetik hatalı direkt iade