Neler Yeni

VXE V1 Wireless Kulaklık

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Ömer
hocam oyunlarda denedinizmi kulaklığı yani rahatca ses kasabiliyormusunuz
Ses kasılıyor, ama mikrofon bazen sapıtıyor. Bunun yazılımsal (gürültü engelleme) sorun olduğunu düşünüyorum ilk andan beri. Ses karşıya bazen boğuk kısık falan gidiyor kendim de sorunu söylediklerinde geçmişe dönük klip alıp dinliyorum sesimi harbiden de öyle. Sürekli olmasa da bunu yapıyor ve geçiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Batuhan
düzenlendi yanlış konu.

Ekler

• 1708080172291.png
    1708080172291.png
    23.2 KB · Hit: 313

kowin00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mehmet inan
Sırf yazmak için kayıt oldum. Kulaklığı sipariş ettim. İnanılmaz derecede gürültü engelleme sorunu var. Kendi sesinizi bile gürültü olarak algılıyor ve sürekli kulaklığı yada mikrofonu aç kapa yapmak zorunda kalıyorsunuz. Paketi açtığınız içinde iade edemiyorsunuz. Tam bir çin işkencesi. aliexpress'de bu ürün doluymuş zaten sonradan gördüm.

terasera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ömer faruk asutay
Dostum kulaklığım bugün geldi tek kelimeyle şahane diyebilirim sıfır gecikme inanılmaz iyi bir mikrofon fazla iyi bir ses özellikle music moduna alınca felfena istersen Discordtan konuşabiliriz duymak istersen. Gerçi stok kalmamış almadıysan ama...
Mesaj otomatik birleştirildi:

@serlawen
nasıl kulkalığı kurdun ben bugün aldım ve ses gelmiyor driver filan mı var ben mi yanlış yaptım ne yapmam lazım

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Ömer
hallettim ama seninde en başta dediğin gibi ses engelleme yüzünden sesim bozuk gelior sen düzeltebildin mi düzelttiysen lütfen benle paylaşır mısın
İşte o mevzu... Kronik sorunlu mikrofonlu. Yazılımsal da olabilir ama hiçbir şey yapmadılar aylardır attım bir köşeye duruyor. Ders oldu. Hayır bir de hem Wraith hem de üretici firma yazılım desteği geleceğini sorunun çözüleceğini iddia ediyorlardı. 1-2 aydır bakmadım istersen V-Hub uygulamasını indir ama hiç sanmıyorum destek geldiğini.

terasera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ömer faruk asutay
İşte o mevzu... Kronik sorunlu mikrofonlu. Yazılımsal da olabilir ama hiçbir şey yapmadılar aylardır attım bir köşeye duruyor. Ders oldu. Hayır bir de hem Wraith hem de üretici firma yazılım desteği geleceğini sorunun çözüleceğini iddia ediyorlardı. 1-2 aydır bakmadım istersen V-Hub uygulamasını indir ama hiç sanmıyorum destek geldiğini.
yapma be ne aldın bundan sonra ben birikimimi vermiştim ya garantiye göndercektim hiç uğraşmıyım o zaman

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Ömer
yapma be ne aldın bundan sonra ben birikimimi vermiştim ya garantiye göndercektim hiç uğraşmıyım o zaman
Turtle Beach Battle Buds ve Ugreen'in Y splitter kablosunu kullanıyorum şu an. Ama her an iyi bir IEM kulaklık çekebilirim. Hayır VXE V1'i o kadar seviyordum ki oysa. Benimkinin taç kısmı çatlayıp kırıldı zaten üstüne bi de Discord'ta falan ''sesin gelmiyor'' diye geri dönüşleri çok alınca kaldırıp attım kenara...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom