Neler Yeni

🔥İndirim Yeni Ucuz Wireless Kulaklık Alternatifi - VGN VXE V1 Wireless | 1299 TL |

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna

toasdenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efecan
kulaklığı alıp deneyen varmı 1 kişiden başka daha para biriktiriyorum stokları yenilenene kadar birikmiş olur heralde yoksa başka bir kulaklık daha beğenmiştim 2 tane beğendiğim kulaklık var şuanlık birincisi bu ztn ikinciside Havit Gamenote H2002E modeli var aklımda bu fiyatlar civarında (700-1300TL) başka bir öneriniz varsa eğer yazabilirsiniz ama bayağıdır araştırıyorum en çok bu ikisi olur gibi

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Ömer
kulaklığı alıp deneyen varmı 1 kişiden başka daha para biriktiriyorum stokları yenilenene kadar birikmiş olur heralde yoksa başka bir kulaklık daha beğenmiştim 2 tane beğendiğim kulaklık var şuanlık birincisi bu ztn ikinciside Havit Gamenote H2002E modeli var aklımda bu fiyatlar civarında (700-1300TL) başka bir öneriniz varsa eğer yazabilirsiniz ama bayağıdır araştırıyorum en çok bu ikisi olur gibi
Kulaklık on numara ses bağlantı tasarım olarak fakat mikrofon bazen ses almıyor bilgin olsun yakın zamanda wraith servise göndereceğim ama servislik değil de yazılımsal gibi problemi.

troken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Fatih
Alınır mı? Tekrar stoklarda

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
Alınır mı? Tekrar stoklarda
soruna cevap bekledim ama baktım yazan yok direkt çektim ne kadar kötü olabilir çok yüksek beklentilerim yok zaten kablosuz olduğu için aldım lazım kablolu kulaklıklar baydı artık

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Numan Ceylan
Bu fiyata kablolu eli yüzü düzgün model yokken kablosuz olup böyle güzel bir ürünü bu fiyattan kaçırmayın. Ablam, annem ve ben enişteme doğum günü hediyesi olarak aldık. Umarım beklentilerini karşılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
x
alan diğer arkadaşlar da yorumlarını iletirse bize yardımcı olur.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
Samet Mustafa Aktaş

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Bende aldım. Bu fiyata bunun gibisi yok. bence düşünmeden alın.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Top Bottom