funnymanager
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 186
Tıpkı bu attığın gibi kirli postları olan konular varken yeni konu açma gereği duymadım.Bu sorunun yeri burası mı?
Tıpkı bu attığın gibi kirli postları olan konular varken yeni konu açma gereği duymadım.Bu sorunun yeri burası mı?
duymalısınTıpkı bu attığın gibi kirli postları olan konular varken yeni konu açma gereği duymadım.
Tamam patronduymalısın
Kulaklık on numara ses bağlantı tasarım olarak fakat mikrofon bazen ses almıyor bilgin olsun yakın zamanda wraith servise göndereceğim ama servislik değil de yazılımsal gibi problemi.kulaklığı alıp deneyen varmı 1 kişiden başka daha para biriktiriyorum stokları yenilenene kadar birikmiş olur heralde yoksa başka bir kulaklık daha beğenmiştim 2 tane beğendiğim kulaklık var şuanlık birincisi bu ztn ikinciside Havit Gamenote H2002E modeli var aklımda bu fiyatlar civarında (700-1300TL) başka bir öneriniz varsa eğer yazabilirsiniz ama bayağıdır araştırıyorum en çok bu ikisi olur gibi
soruna cevap bekledim ama baktım yazan yok direkt çektim ne kadar kötü olabilir çok yüksek beklentilerim yok zaten kablosuz olduğu için aldım lazım kablolu kulaklıklar baydı artıkAlınır mı? Tekrar stoklarda
sarjı kaç saat gidiyor bunun hocamBende aldım. Bu fiyata bunun gibisi yok. bence düşünmeden alın.
Aga video izledim adam g435 in 18 saat gittiğini ve bu kulaklığın 28 saat gittiğini söyledisarjı kaç saat gidiyor bunun hocam