Neler Yeni

🔥İndirim Yeni Ucuz Wireless Kulaklık Alternatifi - VGN VXE V1 Wireless | 1299 TL |

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
mert kurtulus
Bende çektim birtane bakalım suan razer v2x var. Yakın performans versin yeterli

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Mehmet Emirhan Çetinel
Instagram
mecetinel
Steam
MehmetÇ
Bende aldım.Hyperx cloud silver kullanıyorum yaklaşık 4 senedir.Kablo mevzusundan kurtulup uyguna kulaklık bakıyordum.Umarım üzmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Batuhan
bu oyun için alınır mı? inceleme videosunu izledim iyi gibi kulaklık.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Gamepower jin var gecilir mi buna?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1349tl suan

Son düzenleme:

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Gamepower jin var gecilir mi buna?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1349tl suan
Bende Aldım bakalım hayırlısı, mir50 koduyla alırsanız 50tl indirim oluyor, 60tl de kargo parası var

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Serkan Dağtekin
Almayı düşünüyorum ama forumda alan bi arkadaş şarja takınca kulaklığın kullanılamadığını söylemiş bu çok saçma geldi bana. Ayrıca kafa ayarıda yok galiba kafama olmazsa elimde patlayacak iadesi olmadığı için. Bundan dolayı bi türlü karar verip alamıyorum

Almayı düşünüyorum ama forumda alan bi arkadaş şarja takınca kulaklığın kullanılamadığını söylemiş bu çok saçma geldi bana. Ayrıca kafa ayarıda yok galiba kafama olmazsa elimde patlayacak iadesi olmadığı için. Bundan dolayı bi türlü karar verip alamıyorum
böyle bisey var mı gercekten, tamam şarj kablosu baya kısa ama şarjdayken kullanılmaması problem yani

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Numan Ceylan
böyle bisey var mı gercekten, tamam şarj kablosu baya kısa ama şarjdayken kullanılmaması problem yani
Hayırdır birader neye güldün mesajımda? Ortaya aktar fikirlerini tartışalım
Kafa ayarı var, ayrıca kablo kısa olduğu için kullanılmıyor olabilir. Type c düşük Watt'lı aktarım kablosu ile uzatılarak kullanılabilir. Geldiği zaman detaylı bilgilendirmesini yapacağım.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Şuanda hyperx cloud core wireless kulaklık kullanıyorum bu modelde de sarj olurken kullanım özelliği yok bu kulaklığın 3 katı fiyatı var 1300 tl lik bir kulaklıktan bunu beklemeyin bence sarj süreside çok iyi zaten alacaksanız sırf bu yüzden almamazlık yapmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,183
Üyeler
163,793
Son üye
QualityController
Top Bottom