maşallah 28 saat nedir , 50 tl fark yemiş 1350tl olmuş bu arada tr de satıcıda yok...Aga video izledim adam g435 in 18 saat gittiğini ve bu kulaklığın 28 saat gittiğini söyledi
Bende Aldım bakalım hayırlısı, mir50 koduyla alırsanız 50tl indirim oluyor, 60tl de kargo parası varGamepower jin var gecilir mi buna?
Mesaj otomatik birleştirildi:
1349tl suan
indirime girer mi acaba tekrar 1000 -1100 bandında?Bende Aldım bakalım hayırlısı, mir50 koduyla alırsanız 50tl indirim oluyor, 60tl de kargo parası var
Bilmiyorumindirime girer mi acaba tekrar 1000 -1100 bandında?
böyle bisey var mı gercekten, tamam şarj kablosu baya kısa ama şarjdayken kullanılmaması problem yaniAlmayı düşünüyorum ama forumda alan bi arkadaş şarja takınca kulaklığın kullanılamadığını söylemiş bu çok saçma geldi bana. Ayrıca kafa ayarıda yok galiba kafama olmazsa elimde patlayacak iadesi olmadığı için. Bundan dolayı bi türlü karar verip alamıyorum
kafa ayarı var da şarj meselesini bilmiyorum. Gün boyu kullanıp gün sonu şarja takılabilir benim için sorun teşkil etmiyor.böyle bisey var mı gercekten, tamam şarj kablosu baya kısa ama şarjdayken kullanılmaması problem yani
Hayırdır birader neye güldün mesajımda? Ortaya aktar fikirlerini tartışalımböyle bisey var mı gercekten, tamam şarj kablosu baya kısa ama şarjdayken kullanılmaması problem yani
Kafa ayarı var, ayrıca kablo kısa olduğu için kullanılmıyor olabilir. Type c düşük Watt'lı aktarım kablosu ile uzatılarak kullanılabilir. Geldiği zaman detaylı bilgilendirmesini yapacağım.Almayı düşünüyorum ama forumda alan bi arkadaş şarja takınca kulaklığın kullanılamadığını söylemiş bu çok saçma geldi bana. Ayrıca kafa ayarıda yok galiba kafama olmazsa elimde patlayacak iadesi olmadığı için. Bundan dolayı bi türlü karar verip alamıyorum
Almayı düşünüyorum ama forumda alan bi arkadaş şarja takınca kulaklığın kullanılamadığını söylemiş bu çok saçma geldi bana. Ayrıca kafa ayarıda yok galiba kafama olmazsa elimde patlayacak iadesi olmadığı için. Bundan dolayı bi türlü karar verip alamıyorum
Şuanda hyperx cloud core wireless kulaklık kullanıyorum bu modelde de sarj olurken kullanım özelliği yok bu kulaklığın 3 katı fiyatı var 1300 tl lik bir kulaklıktan bunu beklemeyin bence sarj süreside çok iyi zaten alacaksanız sırf bu yüzden almamazlık yapmayın.böyle bisey var mı gercekten, tamam şarj kablosu baya kısa ama şarjdayken kullanılmaması problem yani