Neler Yeni

🔥İndirim Yeni Ucuz Wireless Kulaklık Alternatifi - VGN VXE V1 Wireless | 1299 TL |

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
Çok aşırı bilgili değilim bu konularda ama deneyince az çok yorum yapabilirim.
Cloud silver kullanıyormuşsun ses seviyesi yüksek bir kulaklık o yüzden bir kaç saat kullanınca anlarsın zaten ses seviyesinin azlığını çokluğunu. Bende hyperx cloud core wireless kullanıyorum ama deri kulaklık gerçekten bunalttı artık ya gidip bunu alıcam yada paraya kıyıp razer blackshark v2 pro çekicem tabi hyperx i satmam lazım önce 😂

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Murat demir
rog go 2.4 ü satıp buna geçmek mantıklı olur mu sizce bu asus bana biraz ağır geliyo da bir de bluetooth yok asusta

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ahmet yılmaz
4 senedir eksa e900 pro kullanıyorum baya eskidi kablosuz bi modele geçmek istiyorum bütçem de çok yok valo cs fivem tarzı oyunlarda ses kalitesi/yüksekliği mikrofonu üzer mi

@MuratTheFounderOfGariban

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
beklentimin bayağı altında kaldı bende mi sorun anlamadım ama gamepower magnus v2 var nromalde hani dibin dibi seviye olarak ama VGN yi taktım arkadaşlarla konustum öyle sesleri değişik geliyor böyle gelen sesler titriyor gibi duyuyorsun videolar falan izleyerek de karşılaştırdım sonra gamepowera döndüm dc de sesleri öyle dinledim normal temiz ses geliyor o kulaklıkta bile ama bunda ses bir titreşimli geliyor kalitesiz çakma air pods alırsın da sesleri leş duyarsın ya o tarz bir ses kalitesi aldım hiç beğenmedim direkt iadelicem sanırım ki aldığımda kafa bandı kısmında bir siyahlık vardı kir sürtülmüş ya iade ürün mü anlamadım ya da öyle direkt fabrikasal bir hatadır bilemedim iadeleyeceğim sanırım ses harbi kötü patlıyormuş gibi geliyor anlamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Birkan Öztürk
beklentimin bayağı altında kaldı bende mi sorun anlamadım ama gamepower magnus v2 var nromalde hani dibin dibi seviye olarak ama VGN yi taktım arkadaşlarla konustum öyle sesleri değişik geliyor böyle gelen sesler titriyor gibi duyuyorsun videolar falan izleyerek de karşılaştırdım sonra gamepowera döndüm dc de sesleri öyle dinledim normal temiz ses geliyor o kulaklıkta bile ama bunda ses bir titreşimli geliyor kalitesiz çakma air pods alırsın da sesleri leş duyarsın ya o tarz bir ses kalitesi aldım hiç beğenmedim direkt iadelicem sanırım ki aldığımda kafa bandı kısmında bir siyahlık vardı kir sürtülmüş ya iade ürün mü anlamadım ya da öyle direkt fabrikasal bir hatadır bilemedim iadeleyeceğim sanırım ses harbi kötü patlıyormuş gibi geliyor anlamadım
kanka sana gelen kulaklıkta bir sıkıntı olabilir ya bayağı kullananların yorumlarını vs. okudum keza arkadaşlarımında ama seninki gibi berbat bir ses alanı görmemiştim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Batuhan
Ben dün aldım,herhangi bi vergi çıkmadı.Kargoladılar hatta dün,bugün dağıtımda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de hyperx cloud silver var kablolu 4 senedir kullanıyorum.Bundan aldım bakalım ses konusunda tatmin eder umarım.Bende mikrofona takılmıyorum harici kullanıyorum
bu normal değil mi yani
Alıntıyı görüntüle

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
selman baştürk
Varmı alıp kullanan ses seviyesi pedleri vs nasıl önerir misiniz?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,764
İsim
Kerem Çavuş
Şuanda hyperx cloud core wireless kulaklık kullanıyorum bu modelde de sarj olurken kullanım özelliği yok bu kulaklığın 3 katı fiyatı var 1300 TL lik bir kulaklıktan bunu beklemeyin bence sarj süreside çok iyi zaten alacaksanız sırf bu yüzden almamazlık yapmayın.
Yanlışın var aynı kulaklık bende de var şarjdayken kullanabiliyorum ama şarj süresi hiç tatmin edici değil sürekli şarjı bitiyor

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,372
İsim
Diyarhan
Havit H3 ve Rampage crack in aynısı gibime geldi

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
Yanlışın var aynı kulaklık bende de var şarjdayken kullanabiliyorum ama şarj süresi hiç tatmin edici değil sürekli şarjı bitiyor
Bende sarjı 20 saat gidiyor rahat. Sarj olurken kullandıysan bataryayı öldürmüşsündür belki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,047
Üyeler
164,950
Son üye
nopc
Top Bottom