Neler Yeni

🔥İndirim Yeni Ucuz Wireless Kulaklık Alternatifi - VGN VXE V1 Wireless | 1299 TL |

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,716
İsim
Kerem Çavuş
Bende sarjı 20 saat gidiyor rahat. Sarj olurken kullandıysan bataryayı öldürmüşsündür belki.
Yok yeni aldım direkt az gidiyodu şarjı , arctis 7x de kullanıyorum ikisinin kullanım süresi arasında uçurum var belki ondan öyle hissetmişimdir

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Cem
bir sürü yorum var net yorum yazan yok.
kac saat sarjı gidiyor ? dip ses var mı ? ses seviyesi nasıl ? bunlar önemli olan sorular yok mu cevap yazacak biri
biri 29 saat sarj var diyor biri hic gitmiyor diyor yani..

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Bedirhan Şen
Razer Blackshark v2x den geçilirmi acaba wireless diye alasım geldi ama ses kalitesi kötü diyenler var ve uzun kullanımda sıkıntı çıkartırmı ?

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
mert kurtulus
Razer Blackshark v2x den geçilirmi acaba wireless diye alasım geldi ama ses kalitesi kötü diyenler var ve uzun kullanımda sıkıntı çıkartırmı ?
V2x den geçiş yapacağım bakalım kargo geldi

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Ahmet
Yorumlarınız bekliyoruz arkadaşlar. İnşalah iyidir de bizim için iyi alternatif olur wireless geçmek için.

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
kanka sana gelen kulaklıkta bir sıkıntı olabilir ya bayağı kullananların yorumlarını vs. okudum keza arkadaşlarımında ama seninki gibi berbat bir ses alanı görmemiştim.
yani umarım öyledir cunku su kulakligin normal ses kalitesi boyleyse begenenlerin buyuk iht kulaklarinda sıkıntılar olabilir ya da bana gelen bozuk ya da iade urunu falan cunku kumasinda da siyah bir iz vardi surtulmus gibi direkt iade edicem

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
selman baştürk
yani umarım öyledir cunku su kulakligin normal ses kalitesi boyleyse begenenlerin buyuk iht kulaklarinda sıkıntılar olabilir ya da bana gelen bozuk ya da iade urunu falan cunku kumasinda da siyah bir iz vardi surtulmus gibi direkt iade edicem
Ses ayarlarına baktınmı ses geliştirmelerini kapat

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Bedirhan Şen
Hocam alanlar yorumlarını söyleyebilir mi yorumlarınıza göre alacağım

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Erdem çay
Corsair hs70 wireless var kulak padleri dökülmeye başladı şarjı da eskisi kadar uzun gitmiyor.

300 e pad almaktansa bunu alayım dedim söyle düzgün bir inceleme bekliyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Bedi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd