Dostum ben ilk partide almıştım zaten aşırı memnunum yalnızca mic bazen sapıtıyor gürültü engelleme olayından dolayı ona da teyit ettirdim firmware update getireceklermiş.sen beğendinmi nasıl
modu açınca gecikme artıyor ama ses çok iyi gelmeye başlıyor.Sesle ilgili sıkıntı yaşayan arkadaşlar şurada olduğu gibi mic tuşuna basılı kalıp müzik moduna alıp tekrar denesinler seste ciddi fark oluyor gerek şiddet gerek kalite.
vala 1299 a hs 55 sipariş verdim artık bi düşüneyim hangisi diğerini iade ederimmodu açınca gecikme artıyor ama ses çok iyi gelmeye başlıyor.
Yok gecikme artmıyor bu arada sadece ses tipi değişiyor. Benim deneyimim öyleydi ki zaten 2.4GHz bağlantısı olduğu için farkı olmaz modların.modu açınca gecikme artıyor ama ses çok iyi gelmeye başlıyor.
İyi fiyata almışsınız. Kablolu olduğu için bu ürün ile kıyaslamak saçma olur. VGN V1 kablolu olsaydı fiyatı 600-700TL bandında olurdu.vala 1299 a hs 55 sipariş verdim artık bi düşüneyim hangisi diğerini iade ederim
denedim ses seviyesi bayağı arttı o sesteki titremeler de düzeldi şu anlık idare eder gibi bakalım biraz kullanıp tkerar yazarımSesle ilgili sıkıntı yaşayan arkadaşlar şurada olduğu gibi mic tuşuna basılı kalıp müzik moduna alıp tekrar denesinler seste ciddi fark oluyor gerek şiddet gerek kalite.
Program bu fakat hiçbir henüz desteği yok benim dediğim butonlar üzerinden yapılıyor. V HUBkanka programın adı ne söyler misin deneyeyim hemen