🔥İndirim Yeni Ucuz Wireless Kulaklık Alternatifi - VGN VXE V1 Wireless | 1299 TL |

kulaklığı alıp deneyen varmı 1 kişiden başka daha para biriktiriyorum stokları yenilenene kadar birikmiş olur heralde yoksa başka bir kulaklık daha beğenmiştim 2 tane beğendiğim kulaklık var şuanlık birincisi bu ztn ikinciside Havit Gamenote H2002E modeli var aklımda bu fiyatlar civarında (700-1300TL) başka bir öneriniz varsa eğer yazabilirsiniz ama bayağıdır araştırıyorum en çok bu ikisi olur gibi

kulaklığı alıp deneyen varmı 1 kişiden başka daha para biriktiriyorum stokları yenilenene kadar birikmiş olur heralde yoksa başka bir kulaklık daha beğenmiştim 2 tane beğendiğim kulaklık var şuanlık birincisi bu ztn ikinciside Havit Gamenote H2002E modeli var aklımda bu fiyatlar civarında (700-1300TL) başka bir öneriniz varsa eğer yazabilirsiniz ama bayağıdır araştırıyorum en çok bu ikisi olur gibi
Kulaklık on numara ses bağlantı tasarım olarak fakat mikrofon bazen ses almıyor bilgin olsun yakın zamanda wraith servise göndereceğim ama servislik değil de yazılımsal gibi problemi.

Bu fiyata kablolu eli yüzü düzgün model yokken kablosuz olup böyle güzel bir ürünü bu fiyattan kaçırmayın. Ablam, annem ve ben enişteme doğum günü hediyesi olarak aldık. Umarım beklentilerini karşılar.

Geri