Ekonomi

Avrupa'da yaşadınız mı uzun bir süre? İnsanların birbirlerine karıştığını nereden görüp söylüyorsunuz?
evet kardeşim yaşadım malesef ama bazı arkadaşlara inandıramıyoruz avrupaya gitcegine önce kendi memleketine gitsene kardeşim neden bu avrupa merakı

Suan ps5 7999tl ve 3 sene önceki PS4 :(

Ekler

• Screenshot_2020-07-11-20-31-40-213_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-07-11-20-31-40-213_com.android.chrome.jpg
    298.8 KB · Hit: 42
ya kardeşim madem ülkeyi begenmiyorsunuz çıkın gidin bakalım iki ay sonra nasıl geri dönüyorsunuz burda klavye delikanlılıgı yapmayın
Klavye delikanlılığı derken? Çıkın gidin demek kolay kardeşim sen rahat yaşıyor olabilirsin. Kimse de çıkıp gitmek zorunda değil. Memleketini seven insanlarız biz. Çıkıp gitmesi gereken de biz değil ülkeyi bu hale getirenlerdir. Asıl delikanlılığı sen yapıyorsun. Bir ekmek için sürünen insanlar var. Kolaysa git çalış oturduğun yerden çıkın gidin demek kolay.

Ne kaldı memlekette?
Avrupada'ki yaşam şartları ile memleketteki aynı mı?
İmkanı olan neden gitmesin?
Evet anlatmak istediğim bu benim. İmkanlar, şartlar, alım gücü ve refah seviyesi Avrupa'da daha iyi. Neden daha iyi imkanlarda yaşamak varken yaşanmasın?

Nersen biliyon klavye delikanlısı olduğumuzu ? Ben uzun zamandır pc oynamıyorum. Bir yazı yazinca klavye delikanlısıyız zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,411
Üyeler
188,420
Son üye
kjw37
Geri